pondělí 5. října 2015

Art 6711 a++ sf

Stiklo lentynos su priekiniais apvadais užtikrina tvirtumą, eleganciją ir papildomą apsaugą. Zo gemakkelijk kan ontdooien zijn. Dizajn Posebni estetski elementi, kao što su user-friendly sučelja, intuitivne ergonomske kontrole i druge atraktivne značajke dizajna.


Je to vďaka optimálnej teplote a vlhkosti v chladničke. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok kínálatából.

Energetická třída Označení třídy energetické účinnosti spotřebiče, t. Záruku zákazník získává po regist. Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. If this is not the manual you want, please contact us.


Building A Large Post Frame Garage Full Time-lapse Construction: NEVER BEFORE SEEN FOOTAGE - Duration: 16:28. Whirlpool beépíthető hűtő-fagyasztó jellemzők: inox szín. Inox design Üveg polcok profil fronttal, mely robosztusságot, eleganciát, és extra biztonságot nyújtanak, Egy ventilátor, amely egyenletes levegőáramlást biztosít a készülék belsejben, a fokozott szellőzés érdekében.

Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. BC Group Computers maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama.


Vestavná kombinovaná chladnička s unikátní technologií 6. Při výpadku proudu chladnička udrží stálou teplotu až hodin. StopFrost systém kumuluje námrazu ve speciálním kolektoru v mrazničce, čímž zabraňuje vytváření námrazy po jejích vnitřních stěnách a na samotných potravinách. Nabízí skvělou kombinaci vysokého výkonu a nízké spotřeby. Během chvíle si pak osvojíte elektronické ovládání v podobě tlačítek. Hladnjak zapremnine: 1L, Zamrzivač zapremnine: L. Fresh Control technológia szabályozza a páratartalmat a hűtőtér belsejében, így az élelmiszerek akár négyszer hosszabb ideig megőrzik frissességüket.


Zobacz inne Lodówki do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Pri výpadku prúdu chladnička udrží stálu teplotu až hodín.

WHIRLPOOL ART porovnaj ceny v obchodoch od 472. Find Your Spare Part Clear All. Basket Bottle Rack Door Seal Drawer Handle Hinge. Predstavitev Opis artikla.


Stop Frost tehnologijo odmrzovanja zamrzovalnika. Jame integruotos būtiniausios technologijos ir funkcijos, kurios užtikrina kokybiškas maisto laikymo sąlygas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky