úterý 6. října 2015

Řeznické nože sada

VIDEO - kostění masa (více NOVINKY) Připravili jsme pro Vás videa s ukázkami vykosťování masa s noži zn. Videa jsou určena pro laickou veřejnost. Solingen a Icel a české sady řeznických nožů. Mezi řeznickými noži najdete především špičkové řeznické vykosťovací nože a špikovací nože , zabijačkové nože , nože na zabijačku. Sháníte vhodný nůž do řeznictví, ale i pro použití na zabíjačkách a nevíte, který si vybrat?


Nabízíme špičkové řeznické nože ze sérií ErgoGrip, MasterGrip vhodných do masokombinátů, pro řezníky, kuchaře či učně, kteří si potrpí na kvalitu.

Nabízíme nože špalkové, vykošťovací, porcovací, stahovací, vyvrhovací nebo bourací. V eshopu Kvalitní nože. TESCOMA udržíte dokonale ostré pravidelným dobrušováním ocílkou, snadno se čistí, jsou vhodné do myčky. Nože jsou v profesionální kvalite.


KDS jsou vyráběny s velkým důrazem na kvalitu i cenu. Kuchyňské a řeznické nože KDS Sedlčany se hodí do rukou řezníků, do rukou kuchaře nebo jako řeznický nůž na zabijačku. Těmito noži se Vám bude maso. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Jak bezpečně používat kuchyňské a řeznické nože Chcete-li mít z našich kuchyňských a řeznických nožů co největší užitek a potěšení, stačí dodržovat několik jednoduchých pravidel.

Udržujte nože mimo dosah dětí - Pro každou činnost používejte správný nůž. V našem e-shopu si můžete vybrat z řady. Nabízíme řeznické nože pro profesionální i amatérské řezníky, kuchyňské nože vhodné pro kuchaře, učně, do každé kuchyně či gastro provozy. Nebo si můžete vybrat z výhodné sady nožů. Společným jmenovatelem všech nabízených výrobků je nejvyšší kvalita.


Kuchynské nože , Řeznické nože , Ocílky, Stojánky na nože -Špalky. SADA NOZU KUCHYNSKYCH - KITCHEN. Kč s DPH 59Kč bez DPH. Nemálo lidí, kteří zavítají na tyto stránky, používá nože jako pomůcku během své profese. Může jít o zahradníky, elektrikáře, kuchaře, ale také řezníky, kteří se bez perfektních nožů v podstatě neobejdou.


Pro ty jsou tu řeznické nože Mikov. Jsme rádi, že jsme mohli podpořit (sponzorovat) mladé nadějné řezníky v odborné dovednostní soutěži. EZNICKÉ POTŘEBY - Nože DICK - ERGOGRIP - EXPERTGRIP - MASTERGRIP - STERIGRIP - DŘEVĚNÁ RUK. NOŽE NA RYBY - SADY NOŽŮ - NOŽE NA SÝR - NOŽE NA ŽEBRA - Nože KDS PROFILINE - Nože KDS BUBINGA - Nože KDS dřevo BUK - Nože KDS FROSTHARD.


Dřevo BUBINGA: - Ocilky. Nože Red Spirit byly navrženy pro ostrost bez kompromisů. Kulatá, asijskými noži inspirovaná, rukojeť perfektně padne do ruky a ideálně splňuje veškeré ergonomické požadavky profesionálníchi ambiciózních amatérských kuchařů - a to je při delším používání mimořádně důležité.


Vážení zákazníci, rádi bychom poskytli nové informace vážící se k aktuální situaci na trhu jednorázových artiklů.

Aktuálně se nám daří vykrývat objednávky stálých zákazníků bez problémů až na dva artikly - roušky a kukly s rouškou. Jako dárek je vhodná například sada kuchyňských nožů. Sada řeznických nožů Buchter je ideální pro všechny kuchaře. Součástí sady je kvalitní ocílka.


Krátce nato, si připravil cestu pro bezkonkurenční historii společnosti, prostřednictvím vývoje dnes již legendárního Originálního švýcarského armádního nože. Vykosťovací nože Wüsthof jsou vybaveny zúženou, špičatou čepelí, která je nutností při práci blízko kolem kloubů. V nabídce naleznete nože vhodné k vykostění kuřete nebo šunky či k ořezání tučného masa a šlach, nože vhodné pro přesné filetování ryb, zvěřiny i masa stejně jako nože vhodné k filetování křehkých ryb i přípravě carpaccia.


Sady kuchyňských nožů často obsahují nejvíce využívané typy nožů v domácí i profi kuchyni. Jsou také oblíbeným a praktickým svatebním nebo narozeninovým darem. Dranžírovací sada Rosewood.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky