úterý 27. října 2015

Porcelánový termohrnek

If you need help scaling your business, you could join a Tech Nation growth programme. We believe the UK is the best place in the world to start and grow a digital business. How do we help UK tech startups?


Porcelánové termohrnky tvoří samostatnou kategorii nejen na našich stránkách, ale i mezi samotnými termohrnky. Mají dvojité izolující sklo, které tam pomáhá udržet váš nápoj teplý po co nejdelší možnou dobu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Cestovní porcelánový hrnek s víkem Černá sova l. Porcelánové nebo keramické termohrnky mají vždy krásný poutavý design a díky tomu, že jsou dvouplášťové, udrží Váš nápoj déle teplý a nebudou pálit do rukou. Skvělé do auta nebo jen tak na stůl. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dále lze na trhu najít i varianty skleněné. Příkladem je termohrnek Keepcup, který se stává ekologickou alternativou pro toho, kdo nechce kávu nebo jiný nápoj do jednorázových kelímků.

Opomenout nelze také dnes stále spíše okrajové varianty, kterými jsou bambusový termohrnek a porcelánový termohrnek. Termohrnek porcelanovy najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Vnější materiál je nerezová ocel. Těsnící víko v kontrastní barvě. Mohlo by vás dále zajímat Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Hrnky a termohrnky.


Na cesty, do kanceláře i do školy si zamilujete porcelánový termohrnek v retro vintage stylu. Tyto termohrnky vynikají svou vysokou tepelnou izolací, jsou dvouplášťové, a proto váš nápoj uchovají v optimální teplotě. Porcelánový termohrnek se silikonovým víčkem černé barvy a potiskem. Hrnek má atest a je tedy možný jeho přímý styk s potravinami.


SAGAFORM - dvojstěnný porcelánový hrnek. Díky dvojité stěně se teplota horkého nápoje nepřenáší na vnější povrch. Silikonové víčko zabraňuje nechtěnému vylití. Dodáváno v papírové krabičce s ilustrativním potiskem. Romantický porcelánový termohrnek vhodný na cestování do školy i do práce.


Stane se nerozlučitelným parťákem při cestě autem a společnost vám bude dělat i během dne v kanceláři. Je velmi krásně zpracovaný, bílý podklad doplňuje motiv růžových květů.

Lze jej mýt v myčce na nádobí. Nabízíme ve třech provedeních. Celý termohrnek se dá snadno rozebrat a umýt v myčce. Tento porcelánový hrneček má dvojitou stěnu, tudíž se nepřehřívá a je příjemný k držení horkého.


Můžeme ho doporučit i dětem. Při měření teplot měl termohrnek po hodinách teplotu vody °C. Nedoporučujeme do něj nalévat vařící nápoje, napili byste se až odpoledne.


I při nalití horkého nápoje zůstává termohrnek chladný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky