úterý 27. října 2015

Kráječ na vajíčka fiskars

Vyrobené z pevného plastu. Lze mýt v myčce, ale doporučuje se mýt ručně, z důvodu delšího dobrého stavu. Recenze na kráječe na vajíčka. Krajec na vajicka fiskars. Více informací od 1Kč.


Kráječ na vajíčka fiskars

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Jablko rozdělí na dílků a zbaví jádřince v jednom kroku S praktickou krabičkou s víčkem pro uchování čerstvosti jab. Kuchyňské náčiní zahrnuje řadu výrobků navržených tak, aby splňovali rozmanité potřeby moderní kuchyně. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Co takhle strávit svůj čas v kuchyni efektivněji?


Výška: 1mmDélka: mmŠířka: 1mmHmotnost: 1g FUNCTIONAL FORMObsahuje náčiní vyrobené z velmi pevného plastu – mnohé má příjemný povrch Softouch. Součástí balení je i praktický box s víkem, ve kterém jablko nakrájíte (nebude se vám kutálet po pracovní desce) a rovnou ho v něm můžete uchovávat. Verte, že aj tí, ktorí neholdujú času strávenému v kuchyni dlhšie ako je výhradne nutné, si túto činnosť obľúbia o niečo viac. Plátkovač na vajíčka je ideální pro tenké plátky vajec.


Má integrovanou praktickou nádobu na skořápky. Věřte, že i ti, kteří neholdují času strávenému v kuchyni déle než je výhradně nutné, si tuto činnost oblíbí o něco více. Díky promyšlenému ergonomickému provedení a na první pohled elegantnímu designu jsou tyto kousky ideálními parťáky do vaší kuchyně. Skladem 1Kč 2Kč -. Ideální pro jednoduchou přípravu tenkých plátků vajec v jednom kroku,.


Fiskars Functional Form plátkovač na vajíčka. Velmi kvalitní zpracování řady Functional Form obohacené o chytrou vychytávku. Rozměry: 2x x cm. Vďaka premyslenému ergonomickému prevedeniu a na prvý pohľad elegantnému dizajnu sú tieto kúsky ideálnymi parťákmi do vašej kuchyne. Vložte vejce do řezačky z nerezové oceli a jedním pohybem vejce nakrájíme na plátky.


Sběrná miska pro vaječné skořápky udržuje snídani v čistotě. Po použití můžete vyčistit kráječ vajec v myčce nádobí. Tvar čepele z nerez oceli zabraňuje zlomení plátku sýra, když se odkrajuje. Délka: 3mm Hmotnost: g Řada kuchyňského náčiní Functional Form nabízí mnoho inovativních.


Kráječ na vajíčka fiskars

FISKARS Krájač na vajcia a zeleninu Krájač na vajcia a zeleninu Functional Form fungujúci na základe nového systému – miesto strún sú tu veľmi ostré oceľové čepele, ktoré krájajú nielen vajíčka , ale aj cibuľu a ďalšiu zeleninu a ovocie. Vhodný ke krájení na nepřilnavém povrchu. Výška: mm Délka: 2mm Šířka: mm Hmotnost: g Řada kuchyňského náčiní Functional Form nabízí mnoho inovativních prvků navržených tak, aby pokryly široké spektrum potřeb moderní.


Kráječ nelze mýt v myčce na nádobí. Nesmieme Chyba vo vasej domácnosti. Pre ľahké plátkovanie vajíčok natvrdo. Kuchynské náčinie zahŕňa rad výrobkov navrhnutých tak, aby spĺňali rozmanité potreby modernej kuchyne. Skvělý kráječ zeleniny pro jednoduché plátkování.


Kráječ na vajíčka fiskars

Ochrana prstů zajišťuje bezpečné použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky