čtvrtek 8. října 2015

Beko wmb 61232 csptm

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Volně stojící, předem plněná automatická pračka umožní vyprat až kg prádla najednou. Pračka je vybavena systémem Beko BabyProtect, který díky vyšší teplotě a rychlosti otáček.


For more options, visit our dedicated Beko parts and accessories website where we stock the entire range of genuine Beko spares and accessories for all our models.

Please note this product has been discontinued. This compact model would suit a small apartment dwelling, with a small load capacity and LED progres. Jedna z levnějších praček, která bez problémů zastane práci s prádlem v běžné domácnosti. Rýchlosť otáčok dosahuje max. Ať už chcete, aby vaše košile vydržely dlouho bez poškození a byly méně pomačkané, nebo aby vaše tmavé oblečení nevybledlo, pračka Beko si hravě poradí s obojím.


Předem plněná pračka Beko , která nabízí excelentní poměr funkční výbavy a ceny. Do jejího bubnu se přitom vejde až kg prádla, což ve spojení s předním plnění znamená, že se hodí spíše do větších domácností. Voľne stojaca, spredu plnená automatická práčka umožní vyprať až kg bielizne naraz.


Free Shipping Available.

Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Below you can view and download the PDF manual for free.


There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. If this is not the manual you want, please contact us. Je nám líto, ale toto zboží se již ne.


Vybavena je programy včetně programu BabyProtect pro nejcitlivější péči o Vaše nejbližší a PET programem pro odchlupení vašeho oblíbeného oblečení. Vyniká kompaktními rozměry, pěkným bílým designem a výkonem. Její chod je tichý, kapacita bubnu pak činí kg praného prádla. V nabídce je celkem pracích programů. New and Used Vehicles and Parts.


Inspired by Trending Stories. Find Items from Every Automaker. Tento program v prackach svym slozenim zajisti dokonale vyprani pradla nejen pro deti ci alergiky, ale pro celou rodinu. Vyssi teplota zlikviduje veskere.


Uživatelské dotazy a diskuze: Dobrý den, je v ceně i dop.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Fill Your Cart With Color today!


Bohatá programová nabídka je vhodná na různé druhy prádla. Doplňkové funkce vám pak praní ještě více usnadní. Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie.


Používaním tohto eshopu s tým súhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky