čtvrtek 15. října 2015

Absorpční lednice meva

Chladničku lze připojit k el. Moderní absorpční technologie chladí tiše a nevyžaduje údržbu. Spolehlivé chlazení i při vysokých venkovních teplotách. Absorpční lednice MEVA. Nová řada teplogenerátorů MEVA MEVA uvedla na trh novou řadu Teplogenerátorů s výkony 5-10kW a 9-30kW.


Nový vařič SPIDER PRO Značka MEVA uvedla na trh nový vařič SPIDER PRO, krerý je nově vybaven funkcí předehřívání plynu,. Díky různým způsobům př. Je určena pro udržení potravin v chladném stavu při delším pobytu mimo domov. MEVA XC-62G je absorbční třícestná chladnička určená především pro všechny outdoorové nadšence. Oceníte ji zejména v kempech, chatách či zahradních domcích.


Bez problémů udrží potraviny v chladném stavu i mimo domácnost. Cestovní absorpční lednička pro všechny outdoorové nadšence. Určená je pro udržování potravin v chladném stavu při delším pobytu mimo domov. LPG láhvi plněné propanem, nebo propan-butanem.


Zachovejte potraviny čerstvé a nápoje vychlazené! S přenosnou kempingovou lednicí MEVA 62l se klidně můžete vydat na cesty. Ať na chatě, v kempe nebo při rybaření absorpční lednice MEVA 62l díky několika možnostem napájení funguje spolehlivě i venbsp;vysokých teplotách. Meva produkty známe, nové testujeme a každý z kolegů Vám jistě dobře poradí s výběrem či zapojením.


Ověřeno zákazníky Jsme prodejci s lidským přístupem a jsme rádi, že se k nám zákazníci vracejí. MEVA - absorpční chladnička XC-42G. LPG lahvi plněné propanem, butanem nebo jejich směsí. Kvalitní, všestranná absorpční lednička vhodná pro každodenní použití profesionáli, ale i pro domácí použití. Lze ji vzít kamkoli, protože je možné ji provozovat na elektřinu, napájení z vozu 12V nebo na plyn PB.


MEVA XC-42G je absorbční třícestná chladnička určená především pro všechny outdoorové nadšence. V naší nabídce najdete rovněž lednice termoelektrické nebo kompresorové s napájecím napětím 24V DC (pro kamiony), a dle našich zkušeností se jedná o vhodnější řešení, než absorpční produkty. Poměrně velká aparatura absorpčních chladniček předurčuje velikost boxu, navíc s velkými proudovými odběry bez.


Pokud cestujete na delší vzdálenosti, pobýváte na chatě či chalupě, kde potřebujete uskladnit a chladit potraviny občas bez přívodu elektřiny, nebo si vyrážíte na rybolov a chcete svoje úlovky uchovat čerstvé, určitě byste využili absorpční chladničku, která je určena pro outdoorové nadšence i víkendové zahrádkáře a cestovatele. Tento návod uschovejte pro budoucí použití! Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Ledničku lze připojit k el. Silný roztok amoniaku přichází z absorpční nádoby do varníku. Po zahřátí stoupají páry amoniaku vzhůru do kondenzátoru a slabý roztok amoniaku jde do trubice. Výhodou těchto chladniček je absence jakýchkoliv pohyblivých částí, tichý chod a možnost provozu na 12V DC, 220V AC a plyn. Maximální komfort pro chaty, stany a zahradní domky.


Obchodníjméno MEVA se poprvé objevuje ve výpisu z obchodního rejstříku 3. MEWA akciová společnost pro průmysl zbožím kovovým. Tuto značku si společnost udržela přes všechny změny až dosud. Nová,nepoužitá,záruka 2roky. Zobrazit pouze dostupnost skladem () Seřadit podle.


Specifikace produktu Meva K. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Přenosné lednice značky Meva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky