čtvrtek 8. října 2015

Ostrůvková digestoř mora

Všechny odsavače par jsou vysoce výkonné a zaručují bezproblémové odsání i většího množství par. Jsou vybaveny vnějším odtahem a některé umožňují recirkulaci. Mezi jejich hlavní výhody patří také jejich tichý provoz a velmi snadná údržba. Více informací o odsavačích par MORA naleznete v sekci Poradna. Odsavače par MORA nové generace vám nabízí všechny typy odsavačů dle vašich preferencí a dispozic kuchyně Vybrat můžete komínový, vertikální, ostrůvkový, teleskopický nebo podstavný odsavač.


V této sekci naleznete nabídku velmi krásných designových komínových odsavačů par, které vám dozdobí vaši kuchyň. Ta se umisťuje nad varný ostrůvek v místnosti a jednoznačně bude výrazným ozdobným prvkem uprostřed vaší kuchyně. Umožňuje odtah i vnitřní. Jsou vhodné především do větších prostor, které vzniknou spojením kuchyně s obývacím pokojem.


Můžete si vybrat ostrůvkovou digestoř ve tvaru válce, krychle nebo klasického tvaru písmene T, případně vestavnou digestoř , která se instaluje do stropu či za varnou desku. Vařte bez všudypřítomné páry a nepříjemných pachů. U nás najdete digestoř doslova nad každý sporák a do všech kuchyní - včetně ostrůvkových nebo výsuvných digestoří.


Ostrůvková digestoř mora

Vybírejte ze stovek produktů pohodlně na jednom místě - na FAVI. Ostrůvkové odsavače, digestoře. Lze ji používat jak s odtahem, tak s recirkulací. Nevýhodou je slabá filtrace tuků, řadí se do třídy E. This feature is not available right now.


Please try again later. FABER T-LIGHT ISOLA EVWH MATT A100. Celkově vybraná ostrůvková digestoř splňuje vše, co by od ní potencionální kupující mohl za danou cenu očekávat. Nabízí skvělé designové provedení a výkon, který plně dostačuje pro použití v domácnosti. Nevyhnulo se jí sice pár drobných chybiček, ty ale nejsou ničím, co by nějak limitovalo její funkčnost.


Díky osvětlení skvěle uvidíte na přípravu jídla, která se tak stane příjemnou záležitostí s dobrým osvětlením a čistým svěžím ovzduším bez páry, vlhkosti a mastnoty. Digestoř disponuje omyvatelnými. Pořádná digestoř neboli odsavač par a pachů, je nezbytnou součástí malých i velkých kuchyní. V dnešní době je na trhu množství variant, které se liší provedením, výkonem i funkcemi.


Pro každou kuchyni tak najdete ideální řešení. Při výběru vhodného odsavače par je potřeba vycházet z velikosti a možností. Tip: Při najetí myší na konkrétní ostrůvkové digestoře se Vám v levém rohu zobrazí její podrobné parametry.


Tomu také odpovídá způsob montáže, neboť se instalují přímo na strop. V tomto případě pak hraje svou roli také nosnost vašeho stropu, neboť ostrůvková digestoř není drobeček. I přes svůj vysoký výkon se tato ostrůvková digestoř řadí mezi energeticky úspornější.


Díky elegantnímu kulatému provedení a nastavitelné výšce bude velmi nápomocným a estetickým prvkem každé kuchyně. Zpětná klapka se používá pouze v případě, že bude digestoř použita pro odtah do komína, kdy jsou ven z místnosti odváděny pachové látky a vlhkost. Montuje se přímo na vývod na digestoři.


Klapka zamezuje vrácení výparů zpět do místnosti. Pokud je digestoř zapojena na recirkulaci, klapku nepoužíváme. Výsuvný odsavač par v nerezovém provedení, od známého výrobce FRANKE, je nezbytným spotřebičem do Vaší kuchyně.


Tato digestoř je vhodná pro zabudování do kuchyňské skříňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky