čtvrtek 9. listopadu 2017

Domácí varna piva

Hledáte domácí sadu na vaření piva ? Chcete mít své vlastní pivo připravené v pohodlí domova? Pokud hledáte nerezové kotlíky na slad z ušlechtilé oceli nebo fermentační trouby, u nás jste na správné adrese. Malé Braumeistery 1 2 litrů – ideální pro domácí pivovary. Naše malé varny Speidel Braumeister s objemem 1 a litrů jsou skvělým řešením pro domácí pivovary.


Tedy spíše domácí minipivovary, protože jejich velikost je ideální pro domácí vařiče piva.

Jejich velikost, skladnost, nízká hmotnost a. Technické parametry zařízení a rozsah dodávky Zařízení, které nabízíme, představuje v podstatě jednonádobovou varnu vhodnou pro domácí přípravu piva nebo pro použití k jiným účelům. Nádoba, která varnu tvoří, je vybavena vlastním ohřevem (podle požadavku zákazníka elektrickým nebo plynovým) a umožňuje ohřev. Pivovary jsou uzpůsobeny pro výrobu piva v domácích podmínkách.


Splňte si sen uvařte si pivo na které budete pyšní. Nezáleží na tom, zda jde o začátečníka nebo ostříleného vařiče piva , pivovar Klarstein Füllhorn snadno uvaří sladinu. Velký nerezový kotel nabízí objem až litrů.


Dvěma otočnými regulátory s LED displejem manuálně nastavíte přesnou teplotu a dobu varu.

Uvařit si dobré pivo vyžaduje určité znalosti a také spoustu času. Pokud nemáte ani jedno, přečtěte si náš článek. V něm se totiž dozvíte nejen, jak uvařit pivo tradičně. Vše potřebné pro uvaření vaší první várky piva ! Domácí vaření piva - sady, suroviny a recepty - pivonaklic.


Homebrewing, aneb vaříme pivo doma! Pivo si můžete v současnosti uvařit i doma a budete překvapeni, jak je domácí vaření piva vlastně snadné. Budete potřebovat jen minipivovar a pivní koncentrát australské společnosti Coopers z naší nabídky, případně i lahve, které zde najdete také.


Sada obsahuje nerezové nádoby o objemu 1l (průměr x výška: 5mm x 5mm): ks varná nádoba - slouží pro vystírání, zápařku, rmutování a chmelovar. Domácí dvounádobový minipivovar o objemu varny 1l, ve které je možno připravit asi l piva v jedné várce. Ale přestat kvůli tomu péct? Vždyť jde jen o to, nastartovat kynutí (kvašení) těsta.


Způsobů, jak toho dosáhnout je více. Zkuste se podívat do ledničky nebo spíže. Máte tam lahev piva a trochu brambor?


V tom případě je na půl vyhráno a domácí chleba, rohlíky či buchty zase provoní vaši kuchyni. Domácí pivo, lahodný nápoj, který bychom Vám chtěli na těchto stránkách přiblížit.

Sady pro výrobu domácího piva s mladinovými koncentráty jsou nejjednodušší cestou k domácímu pivu. Výrobu zvládne i skutečný začátečník. Mladinový koncentrát se pouze smíchá s předem určeným množstvím vody dle návodu a kvasným cukrem. Následně se jen přidají kvasnice.


Sada Bitter domácí pivo Zanechejte nám váš e-mail a my vás budeme informovat až bude zboží skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky