úterý 21. listopadu 2017

Bílý porcelán dubí

Bílý porcelán dubí

V případě, že výrobek z bílého porcelánu, který hledáte, nenajdete v naší nabídce, nevadí. Bílý nedekorovaný porcelán , základ legendárního cibuláku. Kvalítní bytelný porcelán. Tvar totožný s cibulákem = kromě zde zobrazených položek nabízíme na objednání jakoukoli položku s cibuláku, bez modrého cibulákového dekoru. Porcelán je dodáván bez spodní značky.


Jsou různí výrobci bílého porcelánu, my jsme do této kategorie zařadili, kvalitně zpracované produkty z české produkce. Máte tak 1 záruku vždy té nejlepší kvality. Elegance, nadčasovost, čistý design. I tak lze popsat karlovarský bílý porcelán vyznačující se vysokou bělosti a odolností.


Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Tyto dekory byly předvedeny v září loňského roku na výstavě FOR DECOR v pražských Letňanech a dnes Vám je představujeme na našich stránkách. Jsou to dekory pro hrnky pro každodenní použití a zároveň Vám přinášíme ukázku i hrnků pro sváteční.


Bílý porcelán dubí

Společnost Český porcelán , a. V sekci porcelánových hrnků je pak významně zastoupen Český porcelán z Dubí. Z nabídky sklářských výrobků zde naleznete téměř kompletní nedekorovaný sortiment nápojového skla Bohemia Crystal od novoborské sklárny Crystalex. To jsou sklenice na víno, sklenice na pivo a nealko nebo skleničky na lihoviny.


Typickým výrobkem pro podnik je porcelán s cibulovým dekorem, tzv. S jeho výrobou společnost začala hned při svém vzniku a dosáhla s ním nebývalého úspěchu. Moderní i tradiční design, bílý porcelán i originální dekory, zaoblené i hranaté linie.


Bílý porcelán dubí

To je kvalitní porcelán značek G. Benedikt, Lilien Austria, Suisse Langenthal a Bopla. U těchto výrobků může být dodací lhůta delší, výrobky se dekorují až na základě objednávek. Přesto věříme, že se Vám výrobky s dekorem Fialka líbí a budeme se těšit na objednávky.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Výrobek je zdravotně nezá. E-shop a prodejna BOHEMIA CRYSTAL v centru Brna. Kávové šálky s podšálkem z kolekce Tom bez dekoru.


Hrnek bílý Max Český porcelán a. Bytelný porcelán pro každodenní úžití. Na tento tvar se dekoruje originální cibulák z Dubí. Dekor slaměnka na tvaru Praha opět v nabídce. Populární historický dekor slaměnka na tvaru Praha opět v nabídce.


Kompletní informace o produktech značky Český porcelán a. Produkty Český porcelán a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vybírejte si Jídelní soupravy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Dubí na jednom místě - Heureka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky