pondělí 27. listopadu 2017

Electrolux ergospace sáčky

Tyto sáčky jsou plnohodnotnou alternativou k originálnímu výrobku. Součástí zásilky je dodací list. Objednávka vám přijde elektronicky do mailu po. Sáčky jsou zabaleny v průhledné fólii.


Díky tomu můžou sáčky plnit funkci účinného filtru, který chrání vaše zdraví a prodlužuje životnost vysavače.

Kvalitní sáčky do vysavače vyrobené z 5-vrstev netkané textílie. Balení 4ks sáčků do vysavače z netkané textilie, s mikrofiltrem a motorovým filtrem, a vůní zdarma. Tyto textilní sáčky jsou vhodné pro nejen vysavače s vyšším výkonem, mají výrazně delší životnost než běžné sáčky do vysavačů, lepší účinnost pro vysávání mikro částic a alergenů či roztočů, vysokou pevnost - nedojde k protržení sáčku při. Platba prevodom - Jednoduchý a tradičný spôsob platby. Po dokončení objednávky Vám zašleme údaje k platbe.


Tovar expedujeme ihneď po overení, že Vaša platba k nám dorazila. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.

Free Shipping Available. This collaboration ensured that design alteration mirrored consumer insights, something. Ergospace will now be available in eight new colors.


Pravdepodobne najpredávanejšími vreckami do vysávačov na svete sú sáčky B-BAG značky ELECTROLUX. Máte problém na našich stránkach nájsť Váš typ vysávača? Neváhajte nás kontaktovať telefonicky, alebo e-mailom. Radi Vám poradíme s vyhľadaním správneho sáčku do Vášho vysávača ELECTROLUX.


Přidejte se k nim i vy. Snažíme se nabídnou kompletní sortiment příslušenství pro vysavače ELECTROLUX. Naše sáčky jsou kvalitní a odolné proti poškození. Díky netkané textílii mají vysokou míru filtrace, jsou pevné a krásně vyplní prostor vysavače.


Vaše peněženka vám poděkuje. No Hassle Returns within days. Reliable Spares For Your Appliance. Compatibility Guaranteed!


HEPA HAllergy Plus filter, x S-Bag sáček anti-allergy, filtr, x vůně.

Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile. Buy Electrolux ergospace on eBay. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.


Start Making Money Today. Celé balení sáčků do vysavače. Filtry jsou univerzální, snadno je přizpůsobíte vašemu vysavači zastřižením na. Sada obsahuje ks hepa filtr omyvatelný H1 4x sáček S-Bag z netkané textilie do vysavačů, 4ks vůně do vysavače a mikrofiltr.


Detailní popis produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky