čtvrtek 23. listopadu 2017

Tyčový mixér sencor shb 332x

Příkon 4W Tichý DC motor s redukcí vibrací rychlosti s funkcí TURBO pro okamžité zvýšení výkonu Plynulá regulace rychlosti pro jemný start snižující riz. Můj motor nemá jen skvělý výkon, ale také je tišší. Tyčový mixér je jedním z nejpraktičtějších pomocníků v kuchyni. Zvládá rychlou přípravu lahodné krémové polévky nebo omáčky, mixování dětské stravy i šlehání a sekání.


S výkonnými motory a ostrými noži s titanovou úpravou patří Sencor ke špičce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Lehký, tichý a snadno ovladatelný vysavač nabízí rychlé a jednoduché řešení pro každodenní. Má dvě rychlosti pro okamžité zvýšení výkonu, efektivitu zaručuje nerezový sekací nůž.


Praktická je plynulá regulace rychlosti pro jemný start, která snižuje riziko rozstřiku při mixování. Dodá ti chuť pustit se do práce a nenechá tě rezignovat, vnese do tvé kuchyně vůni jara, den co den obejme celou tvoji rodinu, zpomalí čas a uleví ti od stresu. Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzie.


Odnímateľný tyčový nádstavec so vysokokvalitnými nerezovými nožmi s titanovým povrchem. Tichý motor s výkonem 800Wvysoce kvalitních… 5. Jeho telo je navrhnuté tak, aby vám dokonale padlo do ruky a skvelo sa s ním pracovalo. Multifunkčný tyčový mixér je vítaný pomocník pre každú gazdinku. Rýchlosť môžete nastaviť podľa potreby. Vyberete si, ať už máte konzervativnější vkus, nebo chcete nerezové díly kombinovat s jásavou barvou.


Krásný, ale hlavně šikovný. K mixéru patrí aj nádoba so sekáčikom, ktorý vám naseká všetky suroviny od byliniek až po orechy. Mixéru nechýba ani nádoba so sekáčikom, ktorý vie krásne nasekať aj tvrdšie suroviny.


Smoothie láhev pro tyčové mixéry Sencor Pastels SHB 3xObjem 600ml pro vaší každodenní dávku SmoothieBPA Free - Zdravotně… Rychlý náhled. Určuje, o aký model mixéra sa jedná. Väčšinou rozoznávame tieto typy - ručné, stolné, tyčové a ponorné. Ponorné a tyčové mixéry sú v podstate rovnaké, rozdiel je len vtom, že tyčový sa dá použiť vo väčšine prípadov len s miskou na to určenou(kvôli nádstavcu, ktorý je vo veku misky).


Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi. K mixéru navíc obdržíte i 800ml nádobu s víčkem, nerezový dvoumetlový šlehací. Praktická tvarovaná rukoväť s plynulou reguláciou rýchlosti – rýchlostí, extra tichý výkonný motor a LED podsvietený vypínač.


Spoločník, s ktorým bude radosť pripravovať pokrmy. Nerezový násadec zvládne aj horúce pokrmy. Na extra tichý 8W motor výrobca poskytuje rokov záruku.


Voděodolná tlačítka s regulací rychlosti jsou také skvělý benefit. Nechybí ani pracovní nádoba o objemu 500ml. Produkt je momentálně nedostupný. Pro podrobnější informace o naskladnění zboží volejte prosím naši zákaznickou linku.


Nácho cena 300Kč, od Vyhlidkovapetra na Sbazar. Jeho hmotnost nepřesahuje jeden kilogram, což usnadňuje manipulaci s výrobkem. Příznivá je i jeho pořizovací cena.


Výrobek se prodává spolu s držákem na zeď, díky kterému můžete výrobek umístit na vybrané místo a budete ho tak vždy mít. Krom nerezové mixovací nohy pro mixování i horkých pokrmů má ve výbavě šlehací metlu a sekáček. Nyní v novém atraktivním designu. Mixér má podsvícený hlavní vypínač a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky