pátek 17. listopadu 2017

Sklenene police na stenu

Sklenené police dnes môže byťv rôznych variantoch. Závesné sklenené police sa montujú na strop pomocou zavesených káblov, ako aj špeciálnych zariadení. Jedným z vážnych nevýhod tohto druhu sklenených políc sú upevňovacie prvky priamo na strop, nie každý si môže dovoliť taký vrchol v dome.


V úseku profilu sú vopred vyvŕtané otvory, cez ktoré sa upevnia hmoždinky a okraje profilu sa brúsia. Dokončený fragment na stene je upevnený samoreznými skrutkami a plastovými časťami.

A pod rohové sklenené police na stenu dbajte na to, aby ste vytvorili 1-držiaky pre každú stenu. Mali a upevňovacie príruby podľa. Poličky na stenu - konzoly. Jednoduchá montáž priamo na stenu je jednoduché riešenie.


Materiál, z ktorého sú poličky vyrobené je melamín, sklo, alebo drevo. V ponuke nájdete rôzne šírky a dĺžky poličiek na stenu. Neutrálna, neosobná a chladná farba.


Aj tak v interiérovom dizajne ospevovaná a uprednostňovaná.

Biele police na stenu môžu pôsobiť jednak nenápadne, a to v prípade, že sú umiestnené na bielej stene, a jednak môžu na seba upriamovať pozornosť. Na nápadné sa menia vtedy, ak sú pripevnené na stenu. Pridané doplnky a dekoratívne predmety na polici alebo v nej osvetlenie ešte viac zdôrazňuje a priťahuje pohľad diváka.


Rôzne sklenené police môžu byť rozdielne osvetlené, u vitrín s policami zo skla vyberáme radšej žiarovky, ktorých svetlá sú smerované do vnútra vitríny. U nástenných políc zo skla sa zvyčajne. Pre dané kategórie sme nenašli žiadne odpovedajúce produkty. Nabízíme police ze skla s odstínečiré, kouřové, mléčné, černé, modré.


Máte možnost výběru z široké nabídky držáků skleněných polic. V nabídce máme police s velkou nosností pro velké zatížení vhodné například do obchodních prostor jako jsou bary, restaurace, kavárny. Ak pripevníte sklenené police na stenu bez povšimnutia, za pomoci špeciálnych držiakov získate dojem, že predmety umiestnené na regáloch sa údajne vznášajú vo vesmíre, čo dáva miestnosti výnimočný šarm. Nezachovávajú veľa priestoru a sú elegantnou výzdobou pre každú izbu v dome.


Ak vyberiete sklenené police na stenu pre moderný interiér, urobte situáciu zaujímavejšou, krásnou, štýlovou. Police na stenu sú vždy dobrá voľba. Dokážete si predstaviť život bez poriadku?


Ak nie, potom sú police na stenu vo vašom domove nevyhnutné. Ak sa k tomu rozhodnete pre jednotlivé police a vytvoríte z nich svoj vlastný policový systém.

Nejde len o odkladací priestor na knižky, sviečky a vázičky, ale aj o zaujímavý dekoratívny prvok na stene, ktorý môže opticky dodať miestnosti. Nástenné police tvorí dôležitú súčasť každého interiéru. Hľadáte miesto pre vašu zbierku obľúbených CD alebo DVD?


Vtipné dekorácie, knihy či sviečky si nájdu miesto na poličke. Kategória nástenné police poskytne poličky, ktoré zavesíte kdekoľvek na stenu a vytvoríte si tak nielen peknú dekoráciu ale aj úložný priestor. Ponúkame police zo skla s odtieňočíre, dymové, mliečne, čiernej, modrej. Sú tiež veľmi pohodlné ukladanie časopisov, suvenírov, C fotografie a ďalšie. Moderné police na stenu.


Trendové police na stenu sú čoraz obľúbenejšie. Ak ste sa rozhodli skrášliť svoj domov, ponúkame vám veľký výber moderných políc na stenu. Originálne bytové doplnky dodajú nezameniteľnú krásu vášmu interiréru. Zaujímavé dekorácie patria do každého interiéru.


Na rozdiel od dreva, sklenené police pomáhajú vytvárať štýlové, moderné a light interiér. Ako funkčnosti sklenené police v žiadnom prípade nižšie ako police z dreva. Môžu tiež umiestniť knihy, upomienkové predmety, domácich spotrebičov, alebo izbové rastliny. Kuriérska spoločnosť tak pristúpila k ochrane svojich zamestnancov. Preto Vás prosíme pre plynulejšie vybavenie vašej objednávky zvážiť pri nákupe platbu za tovar na náš účet alebo platbu cez platobnú bránu besteron.


Na police můžete ukládat knihy, fotky, drobné dekorační předměty nebo sbírku CD. Nabízíme nástěnné police s osvětlením, ale také police na knihy nebo klasické police do skříně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky