pátek 3. listopadu 2017

Držák na zubní kartáček pro děti

Držák na zubní kartáček s přísavkou ŽABIČKA. Držáky na zubní kartáčky jsou ideální motivací dětí k čištění svých zoubků. Neměly by chybět v žádné koupelně.


Veselý držák na kartáček ve tvaru roztomilých zvířátek jistě přiláká dítě k čištění zoubků. Roztomilý držák na zubní kartáček , který bezesporu rozzáří očka každého dítěte, ale třeba i dospělého.

Držák má vždy motiv nějakého veselého zvířátka a opatřen je praktickou přísavkou, která bude dobře držet na koupelnovém obkladu. Pokud tedy vaše ratolest často zapomíná na čištění zubů, tento praktický držák udrží kartáček na očích a třeba. Sada tří zubních kartáčků je určena k péči o dásně a první zoubky dítěte. Snažíte se děti naučit jak dlouho si správně čistit zuby, ale stále se Vám to nedaří?


Máme pro Vás motivaci, kterou děti jistě uvírají. Je to tento krásný držák na zubní kartáčky s časovačem, který má tvar roztomilého zoubku. Zoubek drží v ruce přesýpací.

Veselé držáky na dětské zubní kartáčky s motivy zvířátek pro zpestřejí čištění zubů. Elektrický zubní kartáček Oral-B Kids pro děti od let s postavičkami z Hvězdnéých válek. Tento kartáček má unikátní režim jemného čištění, takže čistí dětské zoubky šetrně e odstraňuje více zubního plaku než běžný manuální zubní kartáček.


K dispozici jsou čtyři samolepky s motivy Hvězdných válek na. Někdo doma ukládá zubní kartáčky do klasických skleniček a někdo si raději vybere hezký držák na zubní kartáček. V naší nabídce najdete plastové držáky na zubní kartáčky s přísavkou, které lze přidělat na zeď. Praktický držák na zubní nebo mezizubní kartáček se zvířecími motivy pro děti i dospělé.


Dal jsem hlavně na kladné zkušenosti jiných uživatelů, ty jsou pro mě důležité a vím, že se na ně mohu spolehnout. Uživatelské hodnocení a recenze na Zubní kartáček Jack N Jill Bio Silikonový kartáček na zuby a dásně pro děti od 2-let. Odkazy na odborné recenze. Jak vybírat zubní pastu pro děti ? Hledáte stojánek na zubní kartáček a zároveň má Vaše dítě problém s dodržením doby čištění?


Pak jistě oceníte Bino stojánek na kartáček s tříminutovými přesýpacími hodinami. Drží skvěle díky kvalitní přísavce. Nejdůležitější je mít na paměti, že příslušenství k elektrickým kartáčkům není kompatibilní napříč značkami, můžete tudíž vybírat vždy příslušenství od stejné značky, jako máte kartáček.


Nejširší nabídku příslušenství mají značky Braun Oral-B a Philips Sonicare, které jsou nejoblíbenější.

Ve vláknech zubního kartáčku, který zůstane ležet na mokrém umyvadle nebo hlavicí dolů ve vlhkém kelímku, se snadno množí bakterie. Držátka zubních kartáčků napomáhají k udržení hygieny: kartáček v držátku totiž snadno proschne, což brání v množení bakterií. Pro děti se držátka vyrábějí ve veselých. Držák ŽABKA na kartáček a zubní pastu pro děti. Organizer na dětské věci v koupelně.


Ideální dárek pro Vaše malé děti ! Držáček na kartáček pro děti MIRADENT - hrošík. Tento stylový doplněk pro vaše zubní kartáčky je vyroben z plastu a bude vašim dětem vždy připomínat, jaké kazy se na zubech mohou vytvořit, když si je nebudou čistit. Miradent držáček na kartáček pro děti ve tvaru hrocha.


Používáním této webové stránky souhlasíte s používáním souborů cookies. Kartáček pro děti má menší rukojeť, hlavičku a jemnější vlákna, která nedráždí dásně. Jednotlivé dětské kartáčky na zuby se liší podle věku, kdy jsou pro děti vhodné. Asi od deseti let mohou děti přejít na klasické zubní kartáčky pro dospělé. Myslet třeba i na čistící režimy.


Pro menší děti je potřebný jemný čisticí režim, který je nutný pro každodenní čištění zubů. Dobrý den, chci u Vás objednat el. Předem děkuji za odpověď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky