pátek 3. listopadu 2017

Topinkovač pro 4 toasty

Digitální topinkovač s LCD displejem ukazujícím zbývající čas pečení a funkcí pro kontrolu stupně opečení i během pečení. Upeče až topinky najednou, nebo celé krajíce chleba. Sada obsahuje topinkovač , toasty , plátky sýry, skleničku na marmeládu a nůž.


Má prostor pro opékání až topinek najednou a poskytuje až teplotních stupňů k výběru. Do topinkovače můžete vložit až plátky toastového chleba, nebo krajíce běžného chleba. Pokud nepotřebujete opékat tolik pečiva najednou, můžete si zapnout třeba jen přední opékací štěrbinu samostatně. Než koupíte svůj vysněný topinkovač , je důležité si uvědomit, pro kolik členů domácnosti budete chléb opékat. Většina modelů zvládne 2– krajíce zároveň, což stačí pro menší i střední rodiny.


Na trhu však naleznete také topinkovače s až štěrbinami, které ocení velké domácnosti. Topinkovač na topinky - černý - Boretti B300. Lze péct až topinky, nebo krajíce.


Plně elektronický topinkovač s nastavitelnými digitálními hodinami ukazujícími zbývající čas pečení a funkcí pro kontrolu stupně opečení. Nastavený čas pečení ukazuje LCD displej a během pečení lze také použít funkci pro kontrolu stupně opečení. K opečení bagelů je například možné nastavit jednostranné pečení. Samozřejmě nechybí nástavec na chleba, zásobník na drobky, funkce ohřevu a rozmrazování a rovněž otvor pro extra široké toasty.


Philipps se liší od jiných modelů díky tomu, že upozorní zvukovým signálem na dokončení přípravy pokrmu. Pokud vám jde jen o klasické opečené toasty , žádné velké vybavení nevyhledávejte. Můžete ušetřit několik stovek korun. Rozhodně věnujte pozornost zásobníku na drobky.


Pro vaše pohodlí by tato část měla jít vyndat co nejjednodušeji, ale zároveň ne samovolně vyklouzávat. Tento topinkovač společnosti Kenwood je vhodný pro opékání chleba, toustového chleba, croissantů, baget, ciabatt, hamburgerů i sendvičů. Poslouží vám rovněž v případě, že budete chtít pečivo rozpéct.


Toustovač Home Appliance TTM 6Persona automaticky volí optimální teplotu pro daný druh pečiva. Velice odolná a robustní konstrukce je svými oblými tvary zároveň i elegantní a bude ozdobou každé moderní kuchyně. Smeg mřížka na sendviče pro TSF02.


Otestovali jsme TOP modely v různých cenových kategoriích. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat topinkovač. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


TEST: Dobrý topinkovač opeče všechny toasty stejně 13. Na rozdíl od klasické topinky osmažené na pánvi je toast oproštěn od jakéhokoliv přidaného tuku či přepalování, a je proto také podstatně zdravější. Samozřejmostí je funkce rozmrazování, ohřívání či automatického vypnutí.


Disponuje nástavcem na rozpékání pečiva, je opatřen světelnými kontrolkami a třemi tlačítky pro výběr funkce. Vychutnejte si dokonalé snídaně! S funkcí automatického centrování toastu snadno dosáhnete rovnoměrného propečení plátků. Sáčky na toasty , ks. Detail zboží Orava HR-104.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Velký rodinný sendvičovač s vysoce kvalitním nepřilnavým povrchem pro přípravu ks sendvičů. Odnímatelné pečící desky pro snadné čištění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky