středa 29. listopadu 2017

Befo 11211

Suitable for These Products. Enables mechanically close or open the strike. When opene the strike is open all the time. When close it behaves as standart electrical strike.


Mimo tuto dobu jsou dveře UZAMČENY.

Více informací o elektrických otvíračích FAB Befo najdete v datasheetu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Vhodný do dveří kanceláří, domů, kde je požadován kontrolovaný pohyb osob. Elektrický otvírač nízkoodběrový PROFI Standart. Pod napětím průchozí, bez napětí blokován.


Specializovaný distributor integrovaných bezpečnostních systémů v ČR.

Konstrukce je schválená Kriminalistickým zkušebním ústavem a Strojírenským zkušebním ústavem. Uvedené ceny již obsahují autorské a recyklační poplatky, zároveň ceny obsahují slevu za nákup přes internetový obchod. Vhodný pro prodejny, restaurace, obchodní centra atd. Mimotuto dobu jsou dveře BLOKOVÁNY.


Je v poloze ODBLOKOVÁNO jen po dobu přivedení napájení. Cylindrické vložky FAB patří mezi nejpoužívanější výrobky k uzamykání dveří. Vyrábí se v různých rozměrech a profilech až po 4. Lock is then open until someone closes the door.


Register and stay informed about new products, features and firmware. Není skladem Značka: FAB. BeFo nízkoodběrový, 8-12V DC. UZAMČENY - vhodný k použití do vchodových dveří kanceláří a. K otevření (odjištění) zámku stačí krátký (mžikový) el. UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci, tímto Vás informujeme o převedení internetového obchodu Oxe.


Profi, N12V DC - specifikace. Tato změna nemá žádný vliv na Vaše objednávky.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. BEFO , dveřní otevírače, nízkoodběrový el.


Vážený návštěvníku, zjistili jsme, že máte ve svém prohlížeči vypnutý javascript. Buďte s námi v kontaktu. Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní.


Nebojte, žádným nepříjemným spamem vás obtěžovat nebudeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky