středa 8. listopadu 2017

Fitness termotaška

S touto taškou zabalíte jídlo na cesty hravě. Fitmark termotaška The Box. Revoluční organizátor na potraviny, který se hodí do rušného života každého jedince.


Lehký přenosný box z pevného balistického nylonu s popruhem můžete přenášet kamkoliv. Můžete si vybrat ze dvou variant Punisher nebo byste raději Captain America. Originální termotaška na jídlo s Marvelovskými motivy. Snadno si zorganizujte jídlo ve těsnících krabičkách.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Tašky na vaše oblečení do fitka a krabičky na vaše fitness jídla, svačiny, obědy. Koukněte na nabídku fitness tašek a krabiček na Kulturistika.


Vše pro fitness za nejlepší ceny. Ať už potřebujete jakýkoliv batoh nebo tašku, u nás si vyberete. Nabízíme kvalitní tašky ve stylových barvách, praktické sportovní pytle na boty či oblečení nebo klasické batohy v několika provedeních, do kterých se vám vejde spousta věcí.


VYHOUPNE TĚ NA JINÝ LEVEL! Tento nadpis zde není náhodou, ale o tom až o kousek později. Pokud se nemáte možnost kde slušně najíst a práce vám to neumožňuje, tak svačinový box je řešení. Termotašky Spokey nejvyšší kvality. Díky chladivému účinku, bude držet po dlouhou dobu vaše jídlo pořád čerstvé a chutné.


Fitness oblečení Činky a stroje Doplňky před tréninkem Doplňky vhodné po tréninku Doplňky výživy pro ženy Doplňky výživy pro vegany TVŮJ CÍL. Tašky na jedlo sú revolučné organizéri, ktoré majú porozdeľované komory, vrecká a dostatok úložného priestoru. Ak sa snažíte jesť zdravo, prípadne diétujete, predpokladáme, že si vopred pripravujete jedlo do krabičiek. Díky této termotašce, která je vyrobená z vysoce kvalitního materiálu, si budete moci svá oblíbená jídla vychutnat kdekoliv a kdykoliv. Základom zdravého životného štýlu je správne jedlo, najlepšie pripravené v domácich podmienkach.


Ako ale riešiť situáciu s jedlom v práci alebo na cestách? Je vybavena kvalitním zipem a vestavěnou gelovou vložkou, která prodlužuje chladící účinek tašky. Vyrobena je z kvalitních materiálů balistického nylonu a polyesteru. Pokrmy uzavřené v termotašce si udrží déle svoji teplotu - termotaška je navržena pro udržování jak teplých tak i studených pokrmů. Chcete-li udržet obsah komory déle chladný, doporučujeme použití chladících náplní.


Držadlo umožňuje snadné přenášení, omyvatelný materiál usnadňuje údržbu. Tašku snadno složíte do plochého tvaru pro uložení, když ji nepoužíváte. Na piknik v prírode i na nákupy využijete skladaciu termo tašku TimeLife. Objem tašky je litrov.


Rozmery tašky sú × × cm. Taška má jednu velkou chladící komoru a jednu menší přední kapsičku z čelní strany. Tašky jsou ideální na pláž pro chlazení pití, svačiny, apod. Super light towel, ultralehké osušky s technologii Dr. Bacty jsou antibakteriální,rychleschnoucí,skladné a velmi lehké.


Speciální patentované mikrovlákno je vyrobené z Pol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky