pátek 24. listopadu 2017

Mlýnek na slad bazar

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Do odvolání je u všech dopravců zrušen výběr hotovosti formou dobírky. Nadále tak zůstává pouze možnost bankovního převodu nebo osobní odběr v sídle společnosti po předchozí tel. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Prodám mlýnek na slad zn.

Možný osobní odběr Praha, Ústí nad Labem. Ostatní - Mlýnek na bazar. Vybírejte z 3inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Stroje - Mlynek na kavu bazar. Je na pohon pomocí pásů, ale lze ho dovybavit motorem. Chtěl jsem mlýt špaldovou mouku, ale prodal jsem pole a proto ho nepotřebuji.


Válcový mlýnek pro drcení sladu pro domácí vaření piva.

Je vhodný i pro jiné obilniny a kukuřici. Hliníkové tělo, klika a násypka, válce z oceli. Osobní předání v Havířově nebo po domluvě a platbě předem na účet možno zaslat poštou nebo dovézt osobně do cca km. Elektro - Mlýnek na maso bazar. Expobar Elegance se šuplíkem na soc, plně funkční, do nedávna v provozu.


V ceně je zahrnutý i mlýnek na kávu, změkčovač vody, páky, konvičky na šlehání mléka, skleněné hrnky na latté, šálky a podšálky na presso i lungo, skleničky na vodu, nerezové tácky, kávové lžičky, lžič. Mlýnek Magic s unikátní kombinací dubového masivu a nerezové oceli umele 1g mouky za minutu. Německý mlýnek z bukové překližky připraví 12. Dům a zahrada - Mlýnek na obilí bazar. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Nůž z nerezové oceli lze posunout nahoru a dolů, takže na nem můžete podrťit hrozny, švestky, meruňk. Nábytek - Mlynek na bazar.


PRODÁNO Mlýnek OZAP - Káva,obilí, slad ,granule,koření, Cena: Nabídněte, Lokalita: Praha - západ. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Krásná stylová dekorace i do moderní kuchyně.

Mlýnek je celkově ve vynikajícím stavu, pouze lak na podkladové desce je částečně poškozen (viz foto) – snadná oprava. Sběratelé ocení i originální firemní štítek „leinbrock“ (viz detailní foto), stejné označení je i na zadní straně ve formě razítka. Potřeby pro domácí vaření piva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky