středa 29. listopadu 2017

Nano přípravky na sklo

V oblasti interiérů lze nano impregnaci použít na skleněné plochy v kuchyních a koupelnách - zrcadla, sprchové kouty, vany, umyvadla, WC a veškerou sanitární keramiku. Vyjímečné a specifické účinky mají nano přípravky na čelních sklech automobilů. Kapky deště na povrchu vytváří tzv. Nano přípravky na úklid můžete aplikovat na jakékoli namáhané povrchy – textil i kůži.


Nemusíte věnovat úklidu dlouhá odpoledne, pořizovat nákladné čistící prostředky ani si půjčovat čistící stroje. Nano čistící prostředky plně využívají efektní složení. Jednoduchou aplikací mechanickým rozprašovačem přímo na povrch okamžitě uvolní veškeré nečistoty. Pyl, prach, mastnotu, otisky prstů, vodní kámen pak společně s prostředkem jednoduše setřete mikrovláknovou utěrkou.


Těmito prostředky lze odstranit rez, vodní kámen a další. Vytvoří na materiálech povrch, který odpudí špínu. Nano odstraňovač řas a mechů, 5ml. Nano kosmetika k ochraně skleněných a zrcadlových povrchů v koupelnách, celém domě i mimo něj. Zástěny sprchových koutů, francouzská a střešní okna, zrcadlové stěny, zde všude přicházejí povrchy do kontaktu s vodou, nečistotami a agresivní chemií, které způsobují na skle nevzhledné mapy a obtížnou údržbu.


Ochrana povrchu - aplikáciou nanoprípravkov na rôzne materiály, či už ide o keramiku, sklo , prírodný kameň, betón, drevo ba dokonca aj textil a kožu im dodáva také vlastnosti, ktoré zachovávajú ich stav nezmenený po dlhú dobu. Nemusíte vybavit domácnost ani garáž množstvím čistících prostředků ani si vyhrazovat volné odpoledne na pečlivý úklid. V jednotlivých produktových řadách Nasucho, Namokro a Tekuté sklo vám představujeme mimořádně efektivní.


Firma NanoConcept je německý výrobce produktů převážně na impregnaci a ochranou povrchu materiálů na bázi moderní nanotechnologie. Pojem nano impregnace je v poslední době skloňován stále častěji díky svým vlastnostem jako několikrát delší životnost ochranné vrstvy, odolnost proti setření, prodyšnost a antibakteriální vlastnosti. NANO - SKLO zabraňuje růstu plísní, mechů a hub. Hladkým sklem se rozumí sklo nepískované nebo neleptané.


Nano impregnace na sklo a glazovanou keramiku Nano impregnace na hladké druhy skla a glazovanou keramiku. Nano ipregnace skla a keramiky je vhodná k použití v koupelnách, na sprchové boxy, zrcadla, obklady, sanitární keramiku. Impregnace je vhodná na veškeré venkovní.


Na základě rozhodnutí vlády ČR a celkové bezpečnosti je naše výdejní místo - prodejna UZAVŘENA. Bez rozpouštědlový čistič na bázi rostlinných derivátů, které jsou absolutně beze šmouh a stop na povrchu PREVENCE PROTI ZAMLŽENÍ 1 BIOLOGICKY ODBOURATELNÝ DLOUHODOBÁ VYNIKAJÍCÍ OCHRANA HYDROFOBNÍ RYCHLE SE ODPAŘUJE. Je ideální pro ošetření oken, skleněných vitrín, zimních zahra přístřešků či bazénových zakrytí vyrobených ze skla.


V interiéru se skvěle hodí na ošetření skleněného nábytku, zrcadel, skleněných sprchových koutů a všude tam, kde sklo přijde do kontaktu s vodou a tvoří se na něm vodní kámen. BESTCLEAN 8leštěnka na sklo , nano ochrana - polar wood l. Lze jej použít i na optiku, na vytírání vysoce lesklých podlahových ploch, k. Vítejte na stránkách Nano4peace - Nanotechnologie. Našim cílem je nabídnou přípravky , se kterými je každodenní život snažší a příjemnější. Značka Nano4peace-Nanotechnologie pro každého nabízí výrobky, jejichž podstata je založena na posledních objevech v oblasti nanotechnologií.


Přípravek vytvoří na povrchu autoskla povlak, který poskytuje perfektní hydrofobní ochranu, díky které kapky deště samy rychle stékají z povrchu skla. NANO ochrana čelního skla Super Antirain. Nanotechnologie umožnila vytvořit protizamlžovací přípravky , které lze aplikovat na různé povrchy háklivé na orosení, jako jsou brýle, zrcadla v koupelně nebo skla automobilů.


Tyto přípravky v sobě kombinují čistící prostředek a po nanesení povrch získá i antistatické vlastnosti. Nano4you to jsou nano přípravky pro každého! Je to práce na jedno auto do deseti minut a spotřeba SUPRAPERLu je minimální.


A zase mám ty krásný nano kapičky nejen na předním skle. Taky jsem to namazal před půl rokem manželce na čtyři dlaždice v koupelně. Tekutý čistící přípravek pro Vaši koupelnu odstraní usazeniny, rez a vodní kámen ze všech povrchů včetně akrylátových van a sprchových koutů. Přípravky na rez a vodní kámen) Hodnocení produktu:. S našimi nano produkty budete spokojeni v domácnosti, na zahradě, v práci, v přírodě a uděláte tím radost sobě, rodině nebo klientům.


Díky technologii Nano Efekt. Snažíme se spojovat a vytvářet hodnoty. Máme pro Vás komplexní řešení v péči o automobily, domácnost, ochranu budov, jejich konstrukčních a architektonických prvků pomocí přípravků naší nanotechnologie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky