pondělí 27. listopadu 2017

Hrnec na špagety ikea

IKEA - STABIL, Vložka na přípravu těstovin, nerezavějící ocel, Můžete používat také jako cedník. Lze používat s většinou 3litrových hrnců. Výrobek před prvním použitím umyjte.


Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře. Díky skleněné poklici můžete sledovat obsah hrnce během vaření. Stupnice uvnitř nádobí usnadňuje odměřování tekutin.

Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno extra silným sendvičovým dnem, ergonomickými úchyty a odměřovací stupnicí. Sklonerezová poklice s otvorem pro páru umožňuje dokonalou. Hrnec o objemu litru z nerezové oceli, jehož součástí je i mřížka a poklice vám je s radostí pomůže uvařit. Tento hrnec u vás doma rozhodn.


Hrnec na těstoviny Professional má objem litru a je vhodný pro veškeré tepelné zdroje - plynové, keramické, elektrické, halogenové i idukční hořáky. Foto: BRA Pokud máte odolnou kuchyňskou linku, které nevadí stoupající pára z hrnce ve dřezu anebo máte i nad dřezem digestoř, bude vám na pohodlné vaření těstovin stačit jednoduchý hrnec s otvory v poklici. Prohlédněte si naše kvalitní hrnce z řady nádobí na vaření v mnoha různých stylech a velikostech. Máme všechno od hrnců na vaření až po kastroly, takže si vše prohlédněte, vyberte si své favority a nechcte se inspirovat ke skvělým pokrmům.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Naše robustné hrnce a panvice sú vyrobené z odolného a kvalitného kovu a živice, vďaka ktorým budete mať to správne náradie na prípravu skvelých večerí s rodinou a priateľmi.


Naše bytelné hrnce a pánve jsou vyrobené z odolného, vysoce kvalitního kovu a smaltu, abyste měli vždy po ruce to správné nádobí na přípravu nezapomenutelné večeře pro rodinu či přátele. Máme nádoby na potraviny, ktoré vám umožnia uchovať prísady a ušetriť miesto. Pozrite si naše šikovné nádoby na skladovanie potravín do kuchyne. Mnohé z nich sú priehľadné, aby ste videli, čo je vnútri. Vďaka tomu znížite množstvo odpadu a obľúbené potraviny sa vám neminú.


Tématické fráze: špagety z jednoho hrnce recepty z jednoho hrnce láďa hruška špagety z jednoho hrnce hrnec na špagety recept z jednoho hrnce iprima recepty ládi hrušky eintopf těstoviny iprima. Tip: Inspirujte se naším videoreceptem třeba na tagliatelle s bazalkovým pestem a zároveň zkontrolujte, že máte všechny potřebné nástroje na vaření na dosah ruky. Vynikající pro přípravu a snadné cezení těstovin, zeleniny, brambor apod. Součástí hrnce je nerezová poklice a vnitřní. Jasně, děti si raději vyberou ty sladké verze, ale tato sýrová je za mě dokonalost sama.


Hrnec Ikea už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vyberte si z pestré nabídky kategorie podnosy a tácy IKEA.


Zboží se zárukou, osobní odběr ZDARMA, zákazníků nás doporučuje. Vybírejte vyzkoušené recepty na Masové kuličky, Masové kuličky z Ikea , Masové ruličky, Máslové kuličky, Masové kuličky s nivou nebo některý z dalších receptů v naší kuchařce a připravte si chutný a vyjimečný pokrm nebo nápoj.

Vaříme na mírném plameni pod poklicí cca – minut, dokud nebudou špagety měkké. Pokud by se Vám zdálo, že je potřeba, přilijte trochu vroucí vody. Celozrnné špagety se vaří déle. Nakonec sundáme hrnec z plamene, vmícháme na kostičky nakrájené rajče, nasekanou bazalku a necháme pod pokličkou ještě minuty dojít. Hascevher Nerezový hrnec Anett na těstoviny nebo špagety.


Tescoma hrnec na špagety Presto s pokrývkou 20cm. Nerezový hrnec na těstoviny nebo špagety obsah litrů Rozměr : průměr 2mm výška 1mm Tepelně sendvičové dno Vhodné pro vařiče : elektrické,keramické,halogenové,plynové. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Hrnce na těstoviny na Alza.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky