úterý 7. listopadu 2017

Finish prášek citrón 2 5kg

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Výhodné řešení pro ty, kteří preferují variabilní dávkování mycího prostředku. Obsahuje pouze prostředek na mytí a odmáčení nečistot. Prášek do myčky vyniká svou svěží. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prací prášek Alfa Classic , 5kg.


Sypký prací prášek k praní všech druhů prádla použitelný do automatických praček i na ruční praní. H - 1Produktový list (symboly nebezpečnosti, použití, dávkování, systém deskriptorů apod.) je ke stažení či nahlédnutí v. Vážení zákaznicí, kvůli vysoké poptávce trvanlivých, ale i dalších výrobků jsou některé položky vyprodané. Usilovně pracujeme na doplnění chybějících položek a zároveň se omlouváme pokud Vám některé položky nebudou doručeny. Pokyny pro bezpečné zacházení a předlékařsk.


Cena bez DPH: 26K č. Objednací kód: prášek do myčky. Je plnohodnotnou náhradou za klasické tablety. Finish Prášok , 5kg Citrón kus.


Výhodou prášku je přesné dávkování podle potřeb uživatele. FINISH Prasok , 5kg Citron. Přípravky do myčky - Vyhledejte lék či doplněk stravy ve všech největších online lékárnách najednou. Můžete také zvolit srovnání pouze mezi aktuálními akčními nabídkami největších lékáren.


Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost. Superenzymy působí již ve studené vodě a odstraňují i siln. H3(oral) Zdraví škodlivý při požití. H3Způsobuje vážné poškození očí. H3Způsobuje vážné podráždění očí.


Tyto stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti, funkcím sociálních sítí a personalizaci reklam soubory cookies. Tato speciální regenerační sůl, která byla vyvin. Při denním mytí doporučujeme doplňovat zásobník cca 1x týdně.


Prášok do umývačky Somat je perfektný pomocník pre každú gazdinku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky