pátek 10. listopadu 2017

Barmanský shaker

Shaker – šejkry na koktejly Koktejlový šejkr neonový, vinylový, zářící UV ve tmě, či z nerezové oceli. Nabízíme je také v prémiové povrchové úpravě a to měděné, zlaté, či černě lakované provedení. My Vám nabízíme jak profesionální barové vybavení, tak potřeby pro všechny začátečníky, kteří berou přípravu koktejlů jako svůj koníček. Barmanská šejkr sada dílů.


Vybavte se těmi nejlepšími vychytávkami na míchané drinky. Stylový shaker vyroben z nerezové oceli slouží k míchání a ochlazení nápoje.

V této sekci však také naleznete nejrůznější potřeby pro sommeliéry – jak jinak než za skvělé ceny! Když si máte představit typického barmana, rozhodně mu nebude chybět shaker. Některé drinky byste bez shakeru ani neumíchali (třeba drinky Piña Colada či Tequila Sunrise).


Jeho použití je vesměs celkem jednoduché. Potřebné ingredience vložíte do shakeru, svižně protřepete a nalijete do. Přinášíme Vám startovací barmanský set, který je ideální pro barmanské začátečníky.


Cocktail Kingdom offers a full spectrum of professional and custom barware, artisan bitters and syrups fit for the most discerning bartender.

Základní barmanský kurz je intenzivní 5denní, každý den je zahájen v 8. Shaker na koktejly je výbornou pomůckou při míchání přísa které mohou být obtížně mísitelné, v shakeru důkladně promícháváme různé tekutiny s kostkami ledu. Nabízíme barmanský shaker bostonský, francouzský a další druhy. Shaker s duhovým efektem Premier Housewares Rainbow, 5ml. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Vyberte si z naší nabídky kvalitních nerezových shakerů, které jsou nezbytnou pomůckou. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Shakery, sítka a barmanské potřeby, PRIMAGASTRO. Všechny informace o produktu Shaker PROFI BARMANSKÝ SET, SHAKER - DÍLŮ, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze PROFI BARMANSKÝ SET, SHAKER - DÍLŮ.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Veškeré informace o produktu.


Koriko barmanský shaker 532l Cocktail Kingdom vážený nerezové, 4ml Tento nerezový shaker o objemu 532l se používá jako druhá část známého Boston shakeru a nahrazuje tak míchací sklenici. Termíny a místa konání neleznete v pravém sloupci na těchto stránkách. Prodám nový nepoužitý barmanský set od luxusní italské značky ALESSI.

Chcete-li získat slevu na barmanský kurz, neváhejte a přihlaste se tedy včas! Bredemeijer Group je společnost holandského původu, se třemi značkami ve svém portfoliu: Bredemeijer, Leopold Vienna a Zilverstad. Jejich hlavní sídlo se nachází ve městě Utrecht a pobočku mají v Leer, Německo.


Flair shaker 8l nerezový. Smart Shake Slim Neon 500ml 500ml modrý NEON BLUE. Kevin Levrone Series Smart Šejkr 500ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky