úterý 28. listopadu 2017

Parafínová lázeň

Parafínová lázeň Beurer MP 70. Kolem postiženého místa se vytvoří tenká vrstva teplého vosku, díky které se otevřou póry na pokožce a vlhkost se d. Na místa, která nelze jednoduše ponořit do lázně, lze horký parafín nanášet v postupných vrstvách například plochým štětcem. Dostupné na obou pracovištích v Praze. Využívá lokálních i celkových účinků tepla na lidský organismus.


Dochází k prohřátí tkání a následné hyperemii, která vyvolá výrazné prokrvení dané oblasti, aktivaci krevního oběhu.

Funkce parafínu v soubě spojuje léčivé a estetické účinky pro Vaše unavené ruce a klouby. Ruce dokáže uvolnit, rozvláčnit a regenerovat. Kromě zjemnění pokožky ale přináší parafínová koupel také příjemnou relaxaci a útěk od každodenního stresu. Nedílnou součástí přístroje je nerezový mobilní podstavec. Bez jakýchkoli lékú nebo negativních vedlejších učinků ! Zabezpečí hedvábní pokožku ! Běžně se aplikují v lázních především na oblast páteře, kloubů a svalů, parafínové zábaly napomáhají nejen k uvolnění a snížení bolesti pohybového aparátu, ale mají blahodárný účinek na celé tělo, cítíte.


Stane se vašim praktickým a užitečným pomocníkem. Přístroj během několika minut vykouzlí jemné i hladké ruce, nohy nebo lokty.

Beurer BEU-MPje vhodný pro domácí i profesionální použití. Ošetřené místo se pod parafínem krásně prohřeje, prokrví, zároveň se otevřou póry a pokožka se tak hydratuje. Ve výsledku se budete moci těšit ze zářivé, jemné, dokonale hydratované – a co v. BEURER MP - parafínová lázeň. Pokud máte popraskané ruce,nohy nebo lokty, pak přichází značka Beurer s novým výrobkem MP parafánovou lázní která vám během několika minut vykouzlí krásné, jemné a hladké ruce, nohy nebo lokty.


Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma na tisíce produktů. Zvlhčuje a zjemňuje suchou a popraskanou kůži, uvolňuje svalové napětí po námaze či sportu, zmírňuje bolest kloubů. Pro lázeň a zábaly rukou - nejstarší přírodní léčebná metoda, hřejivé a léčebné účinky termoterapie mají úžasný vliv na krevní oběh, estetický vzhled rukou a nehtů.


Nabízíme parafíny na ruce (aroma: pomeranč, broskev, mandarinka, tmavé hrozno). Originální parafínová vana s příslušenstvím. Pečujte o své ruce nejen v zimním období. Použitý parafínový vosk poskytne vaší pokožce hydrataci a vrátí jí hebkost a jemnost.


Vyzkoušejte kompletní parafínový set a výsledek se dostaví už po prvním použití. Teplo pomáhá zrychlit krevní oběh a uvolnit svaly, což může pomoci zmírnit bolest způsobenou artritidou, osteoartritidou a fibromyalgií. Do teplého tekutého parafínového vosku se na krátkou dobu několikrát za sebou vkládají suché a rozpraskané ruce, nohy nebo lokty. Vyniká svou schopností zadržovat teplo.


Jeho účinky jsou zdravotní i estetické.

Bohužel zde zatím není žádný komentář. Unsubscribe from Marek Karpat? Pro správné terapeutické účely je ideální teplotou až 55°C.


Nejnovější model profesionální parafínové lázně Therabath Pro pro parafínové zábaly. Vhodná i pro domácí použití. K přístroji balení parafínové náplně Therabath a doprava zdarma.


Celkem hodnotilo zákazníků s průměrným hodnocením 4. Zobrazujeme recenze zákazníků, kteří uvedli slovní hodnocení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky