pondělí 13. listopadu 2017

Sklokeramická deska bosch návod

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Pomohou vám naše jednoduché tipy a vychytávky, jak vlastními silami obnovit funkčnost varné desky. Design U-fazeta Komfort varné zóny HighSpeed ovládací knoflíky na varné desce mečovitý ovládací knoflík Výkon a. Sklokeramická varná deska se najednou z nejasného důvodu vypíná?


Flexibilní zóna vlevo vám umožní použít pekáč nebo hrnce.

Deska je vybavena časovačem, který. Vhodné pro kuchyně IKEA METOD ano Počet varných zón Barva. Tento model je vybaven moderním dotykovým ovládáním a možností regulovat výkon až v krocích. K dispozici je dokonce i. Celkem má varné zóny s jednou rozšířenou pečící zónou, kterou můžete aktivovat při použití většího nádobí.


Pravá přední varná zóna disponuje funkcí PowerBoost. Je vybavena dětskou pojistkou, která zamkne ovládání a chrání tak vaše děti i vás. Tento nový vylepšený sklokeramický povrch umožňuje.


Sice má sklokeramická deska hladký povrch, který se dobře čistí, ale i tak je potřeba o ni pečovat.

V ideálním případě pravidelně a po každém vaření, abyste předešli zdlouhavému odstraňování zaschlých skvrn a připáleného jídla. Poradíme vám, jak ji správně čistit, abyste nesnižovali její životnost, jaké. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Její výhodou je velmi snadná údržba a čištění. Nabízí dvojitou varnou zónu, kterou využijete pro velké nádobí. Samozřejmostí ve výbavě desky je také ukazatel zbytkové teploty pro každou varnou zónu.


Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže. Elektrická varná deska s nerezovým rámečkem a dotykovým ovládáním vlastní varné zóny. Zrychlí doby uvedení do varu až o. Skvělý intuitivní ovládací panel vám jistě také usnadní práci při přípravě vaření. Bosch PPS 7A6Mnávod a manuál. Zdravím prosím o pomoc, nevím si rady.


Když chci zapnout, začne na ní blikat červené světýlko, prý je nutná nějaká aktualizace(říkal jeden známý),ale k. Má varné zóny HighSpeed. Ta dokáže zvýšit výkon varné zóny, díky které dosáhnete bodu varu až o rychleji než u konvenčního způsobu ohřevu. Indukční varná deska : na ní vaříte rychle, bezpečně, čistě a navíc s nízkou spotřebou energie.


DirectSelect Classic, timer, dětská pojistka, bezp.

Návod (MB) Informační list (6kB) Porovnávání produktů. U dvou plotynek zlobí regulace výhřevnosti, jinak vše plně funkční. Smer Jicin a HK mozny dovoz. Varná deska se automaticky vypne, pokud jsou všechny varné zóny vypnuty na více než vteřin.


Zvolené nastavení je uchováno po dobu vteřin poté, co je varná deska vypnuta. Jestliže ji během této doby znovu zapnete, varná deska bude pokračovat ve funkci s původním nastavením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky