úterý 28. listopadu 2017

Formičky na marcipánové figurky

Vybírat můžete ze sortimentu jako jsou marcipánová zvířátka, marcipánové květiny, postavičky na dort nebo hvězdná znamení. Najdete u nás jak marcipán na modelování, tak na potahování i marcipán určený k plnění pralinek. Specializujeme se také na silikonové formičky nejrůznějších tvarů. Všechny marcipánové figurky jsou ručně formované nebo ručně modelované, láskyplně vymalované a balené. Marcipánové figúrky - Svet cukrárov.


Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně.

Nabízíme marcipánové figurky vyrobené z pravého mandlového marcipánu a barvené přírodními barvivy. Tyto figurky jsou vhodné na zdobení slavnostního dortu či jen tak pro radost, třeba jako dárek někomu blízkému. Všechny figurky jsou hygienicky baleny v celofánovém sáčku. Na eshopu Svět cukrářů prodáváme již hotové figurky z marcipánu na dorty.


Figurky - nejedlé ozdoby. Díky přidanému kokosu mají také figurky stabilní tvar a nedeformují se. Formičky na panna cottu DELÍCIA , ks. Vyrábíme rozmanité barevné ozdoby na cukroví, svatební marcipánové figurky a tematické velikonoční i vánoční ozdoby.


Frischmann Vyškov, spol.

Vše z německého marcipánu S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Forma na výrobu písmen jako dekorace na dorty a jiné moučníky. Z marcipánové hmoty vytvoříte jména oslavenců nebo sladký vzkaz. Hmotu natlačíte do formy, dáte ztuhnout do mrazničky a potom snadno z formy vyjmete.


Forma se velmi dobře udržuje, můžete ji umýt v myčce na nádobí. Věnečky 20ks sada formiček na cukroví – Skladem. Hotové figurky vám ušetří mnoho času s jejich modelací.


Dorty k narozeninám si přímo o jedlé figurky říkají. Na svatebním dortu nesmí chybět figurka v podobě ženicha a nevěsty, na dort pro děti se zase hodí oblíbení mimoni. Jedlé figurky jsou jako jedlá dekorace velmi oblíbené. Zakázková výroba 3-prac.


Tyto základní suroviny se následně prohnětou do požadované konzistence, zahřívají se a odpařují do potřebné vlhkosti, dokud nevznikne marcipánová hmota pro výrobu figurek. Při výběru dortů můžete sáhnout k některému z osvědčených motivů, nebo zapojit i vlastní fantazii. Určitě Vám vyjdeme vstříc. Takový dort nejen chutná, ale i potěší, protože obdarovaný uvidí, že na něj myslíte a víte o jeho zálibách a koníčcích. Radi zhotovíme tiež marcipánové figúrky na mieru, ktoré zviditeľnia vašu firmu či firmu Vášho zákazníka pri každej príležitosti ako sú vianočné oslavy, firemné večierky, výstavy a iné prezentácie, kde chcete zvýšiť záujem zákazníkov o Vás a podporí tak Váš predaj.


Roztomilé figurky z pravého marcipánu bez přidaných azobarviv jsou bezpečné pro vaše děti. Přinášíme Vám jednoduché pomůcky, aby Vaše domácí pečení bylo co nejkvalitnější.

Vyrábím marcipánové figurky na dort na zakázku. OZNAz důvodu čerpání dlouhodobé dovolené budeme od 15. Prozkoumejte nástěnku „ marcipánové figurky “ uživatele nezmekalov na Pinterestu. Podívejte se na další nápady na téma Dorty, Fondán a Návody na fondán.


Silikonové formičky na marcipán a další cukrářské hmoty jsou k dostání v mnoha různých tvarech a barvách. Můžete s nimi vyrábět perly, mnoho typů 3D květin, ornamenty, propracované marcipánové figurky , i různé druhy odznáčků. Kvalitní silikon je zárukou toho, že vyrobíte dokonalé dekorace.


Poradíme vám, jak modelovat figurky z marcipánu. Toužíte po krásně ozdobeném dortu nebo cukrářském výrobku? Jste dostatečně kreativní? Pak již nic nebrání tomu vytvořit si vlastní marcipánové figurky nebo jakékoliv ozdoby z marcipánu.


Vážení zákazníci, vzhledem ke krizové situaci není aktuálně možné objednat zboží na dobírku. K připevnění figurky na povrch dortu můžete použít párátko anebo pro větší bezpečnost zvolte jedlé lepidlo nebo domácí směs z bílku a moučkového cukru. V našej cukrárni ponúkame aj rôzne druhy ozdôb a doplnkov na torty (cukrové aj marcipánové ozdoby, figurky , obrázky z jedlého papiera a marcipánu, sošky), možno si tiež zakúpiť aj potravinárske farbivá (gélové, práškové), poťahovacie hmoty, posýpky, perličky , sviečky, fontány.


V naší nabídce naleznete obrovskou nabídku různých dekorací na dorty. Svatební páry - figurky zase potěší každý novomanželský pár.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky