úterý 21. listopadu 2017

Šicí stroj singer

Singer mají svou historii více než 1let. Stroj má druhů stehů, kyvný CB chapač, poloautomatickou knoflíkovou dírku šitou na kroky a regulovatelnou délku stehu. Popis: Šicí stroj Singer.


Osobní předání v Praze 5. Veritas je zabudovaný ve skříňce, plně funkční, programů, elektrický i ruční pohon (ruční jsem nikdy nepoužila),prodávám z důvodu nedostatku místa v bytě.

Světlo, Volné rameno, Šití dvojjehlou. Prodáváme šicí stroje , vyšívací stroje , žehličky a řezací techniku vhodné pro krejčovství, šicí dílny a módní salony, ale také pro domácnosti a speciálně ženy, které si oblíbily patchwork a quilting. Oprava šicího stroje Singer. Na videu nemá stroj madlo na poklopu a chybí ještě pozlatit nápisy.


Děkuji hlavně mému taťkovi, který stroj vyčistil, zprovoznil a nyní je opět plně. Stroj je vybaven druhy nejpoužívanějších stehů vč. Stroj nabízí druhů stehů - základních, dekorativních, pružných, typ automatické knoflíkové dírky šité na krok.


Na stroji lze regulovat délku.

Chcete ušetřit a stále nevíte, jaký šicí stroj koupit? Za nízkou cenu si do své domácnosti můžete pořídit šikovného pomocníka, se kterým se nemusíte bát pustit do menších oprav. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Tento web používá soubory cookie. Pokud hledáte opravdu kvalitní šicí stroj , který má bohatou a dlouhou tradici, pak jsou jasnou volbou šicí stroje SINGER , jejichž výrobce je znám po celém světě a to již 1let. Mají velmi atraktivní design, prvotřídní zpracování, dokonalé technické vlastnosti, praktické využití a hlavně jsou vzorem kvality a naprosté spolehlivosti.


Další slevy ostatních spotřebičů na Kupi. Sháníte náhradní díly pro svůj oblíbený šicí stroj , který se už dnes nevyrábí? Přídavný stolek v ceně. Slevy na značku SINGER. Akce na téma šicí stroj najdete na Skrz.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů šicí stroj singer. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Chtěla bych se zeptat sběratelů na odhad ceny a zároveň nabídnout ke koupi starožitný šicí stroj značky Singer.


Má prababička ho získala do osobního vlastnictví po tom, co na něm roky šila v Rakousku u soukromníka v době, kdy lidé v Čechách neměli práci a chodili za prací do Rakous. Vhodný pro začátečníky. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.

Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Najdeme vám spolehlivého řemeslníka. Návod je nedílnou součástí.


Získejte cenové nabídky na servis elektrospotřebičů, opravář šicích strojů. Nabízí 1druhů stehů, druhů knoflíkové dírky, navlékač jehly a kyvný CB chapač. Stehy, délka a šířka stehu se regulují jednoduše pomocí tlačítek.


Hodnocení produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky