pondělí 27. listopadu 2017

Tyčový mixér bosch 750w

Free Shipping Available. Check Out bosch 750w on eBay. Fill Your Cart With Color today! Ponorný mixér s přídavným turbo tlačítkem pro maximální výkon. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Jednoduše se ovládá, skladuje a komfortně se čistí. Oceníte jej například při přípravě koktejlů, polévek, omáček, zeleninových pyré, dětských přesnídávek apod. Mixér je vybaven rychlostmi pomocí kterých umixujete, našleháte či nasekáte téměř všechny potraviny.


Další výhodou je speciálně tvarovaná mixovací noha pro rychlé, jemné a rovnoměrné zpracování potravin. Bosch ErgoMixx handheld blenders are ergonomically designed to make them easy to operate and a choice of accessories transform your blender into a mini food processor. Tyčový mixér Bosch MSM6B70 350W.


Pokud chcete připravit dětskou výživu, polévku nebo třeba omáčku, pak bude tyčový mixér ten pravý. Je velmi skladný a zároveň nenáročný na údržbu. SKLADOM SKLADOM 5€ bez DPH 4€ 6. Navíc s ním mixujete přímo v hrnci nebo míse, takže neušpiníte další nádobí.


Nevýhodou pak je to, že ho při používání musíte neustále držet. Spolu so špeciálne tvarovanou nerezovou mixovacou nohou a vysokým výk. Bosch 750W najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Vyberajte si Tyčové mixéry podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Bosch TrueMixx Style Mixer Grinder 7Watt - Jars Crafted to satisfy your taste-buds with traditional flavor. Mixér je skvělým pomocníkem do kuchyně, pomůže vám připravit i horké pokrmy jako je pyré nebo polévky. Praktický klik-mechanismus pro odpojení mixovací nohy umožňuje snadné použití a čištění v myčce riadu.


Funkce AntiSplash Nežádoucí skvrny, které vznikají rozstříknutím při přípravě pokrmů, jsou již minulostí díky podložce šlehače s optimalizovaným designem Anti Splash. Takže vaše práce bude vždy pohodlná a především čistá. Nekonečné možnosti Ať už je to cokoli, majonéza.


Tyčový mixér bosch 750w

Vďaka praktickému príslušenstvu ho využijete na mixovanie, šľahanie aj sekanie. Ostrá QuattroBlade štvorkrídlová čepeľ si poradí skutočne so všetkými ingredienciami, od prípravy jemného pyre až po sekanie orechov na nedeľný koláčik. Veľmi silný motor má reguláciu otáčok s rýchlosťami.


Súčasťou je aj nôž na drvenie ľadu. Kvalita v každém detailu. Už při prvním pohledu na mixér si všimnete precizního zpracování plastové rukojeti i nerezové nohy.


Ta je speciálně upravená, aby zabraňovala nepříjemnému cákání při mixování, chrání vás tak před nepořádkem i popálením horkými surovinami. Krájíte často ingredience do salátu nebo sekáte cibuli? Food procesor změní váš tyčový mixér na universálního pomocníka do kuchyně.


Je ideální pro krájení, strouhání a další náročné úkoly jako například sekání. Máte ho vždy po ruce, snadno se čistí a pohodlně uskladňuje. Spolu se speciálně tvarovanou nerezovou mixovací nohou a vysokým výkonem je pro Vás tou nejlepší cestou k dosažení rychlejších a lepších výsledků při přípravě oblíbených pokrmů. Mixér s příslušenstvím toho zvládne ještě více! Když se řekne tyčový mixér , většina lidí si představí klasiku v podobě mixéru a nástavce na pasírování.


Některé mixéry ale nabízí možnost výměny nástavců, díky kterým se z nich stávají ještě všestrannější pomocníci v kuchyni. Koupili jsme teď větší, jinak bychom ho neprodávali. Velice silný motor má regulaci otáček s rychlostmi. Součástí je i nůž na drcení ledu.


K niektorým typom pripojíte nástavec s miskou so sekáčikmi a tyčový mixér sa za chvíľku premení na zjednodušený stolný mixér. Jednoduchá obsluha si vystačí s jedným tlačidlom s jednou rýchlosťou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky