čtvrtek 23. listopadu 2017

Plynová pánev na langoše

Ať už vaříte pro kohokoliv, kdekoliv a jakkoliv, pak tuto pánev v pohodě upotřebíte. Hloubka samotné pánve cm. Kompletní specifikace GASTRO Profi. Někdo langoše tvaruje na pracovní ploše, někdo je raději drží ve vzduchu a vytahuje, jiní zase vykrajují skleničkou.


Každopádně byste ale měli docílit asi dva centimetry širokých placek. Langoše zkrátka nejsou palačinky – moc tenké se.

Těsto rozdělíme na dílů, z kterých vyválíme krásné kulaté placky - langoše. Smažené langoše ozdobíme podle chuti, například potřeme kečupem a prolisovaným česnekem. Na langoše můžeme nastrouhat na jemno sýr a salám na hrubo. Prodám použitou smažící pánev Electrolux Therma, varna má kruhový průřez.


Osobní odběr po telefonické dohodě. Připravili jsme pro vás speciální akci! K vybraným konvektomatům RedFox nyní od nás získáte zcela zdarma kvalitní podstavec pod konvektomat.


Stačí si vybrat a objednat konvektomat, který je označený žlutým štítkem Dárek zdarma a zdarma vám k němu pošleme podstavec. Na hlubší pánev nalejeme olej, musí ho být dosti, aby langoše hezky plavaly.

Do rozpáleného oleje vkládáme vytvarované těsto a usmažíme po obou stranách. Potíráme rozmačkaným česnekem, kečupem, tatarkou, sypeme sýrem, jak kdo má rád. MEVA - BAKE MASTER - plynová pánev Pelvis.


GASTRO Profi gril PELVIS (se smaltovanou pánví) Broušená nerez, termopojistka, piezo, hořáky. Větší kastrol vymažeme olejem, těsto do něj vložíme, hrnec přikryjeme poklicí a dáme do lednice na tři hodiny vykynout. Z vykynutého těsta tvoříme na pomoučněném prkénku placičky, které v ruce vytahujeme do stran.


Smažíme je v oleji dozlatova. Horké langoše potřeme česnekem, posypeme sýrem a zakapneme kečupem. Smažiace plynové panvy sú viacúčelové zariadenia, ktorá by nemala chýbať v žiadnej profesionálnej gastronómii.


Na hodně pomoučeném vále tvoříme pomoučenými prsty placičky. Mouky se nebojte, protože těsto se dost lepí. Je lepší udělat si pár placiček dopředu, protože smažení je opravdu rychlé, ale zase ne moc, aby už moc nekynuly, na konec zdobíme a baštíme.


Olej si dáme na pánev a necháme ho řádně nahřát, oleje by mělo být tolik aby langoš plaval. Určitě vyzkoušejte tento recept, s těstem se velmi dobře pracuje, po vysmažení je jemné a měkké jako pavučinka. Ještě horké je potírat česnekem, který protlačím do trochy vody a potřu buď tatarskou omáčkou a kečupem a bohatě posypu sýrem.


Rychlé zahřátí, vysoký výkon,snadné čištění-výpustný ventil,spirály jako nové. Plynová smažící pánev o. Pokud dostanete chuť na langoše , už pro ně nemusíte běhat do stánku.

Podle tohoto jednoduchého receptu si připravíte tuto výbornou pochoutku snadno a rychle přímo u vás doma. Podívejte se na recept a pusťte se do smažení zlatavých langošů! Nechte nejméně ½ hodiny na teplém místě kynout. Kolečka vytahejte rukou do délky a velikosti langoše a dejte smažit do vyšší vrstvy oleje cca minutu z každé strany. Potřete česnekem, kečupem, posypte nastrouhaným.


Ve smažících pánvích je možné připravovat i základy pro výrobu omáček , gulášů a vaření různých pokrmů. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Pojistka plamene, WOK plotýnka Vestavná plynová varná deska v černém provedení se hořáky na keramické desce bez rámečku.


Na obalu se píše o úžasné odolnosti proti teplotě až do 4°C. Konečně se nebudu muset bát, že ji omylem přehřeju na největším hořáku, až budu chtít na pánev šoupnout flákotu. Jako první jsem zkoušel vejce na slanině, to stačí kuchtit opravdu jen na malém plameni.


Výborně, pánev byla po.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky