pátek 24. listopadu 2017

Prodám šrotovník na ovoce

Prodám lis na ovoce o obsahu cca L. Lis obsahuje upínací hlavu, koš, podkladky, půlměsíce, tyč. Koš i pacholata jsou z dubového dřeva bez známek poškození. Součástí je i elektromotor a přívodní kabel na 220V-osobní odběr nutný.


Elektrický drtič na zeleninu a ovoce.

Kontakt pouze telefonický. Podrtí jablka, hrušky, hrozny, švestky bižalmy jakož i jiné druhy ovoce a zeleniny. Je osazen 3f 4kw Motorem. Inzerát byl odebran z oblíbených. Jemnost šrotování lze snadno měnit výměnou různých sít.


Možno poslat poštou na dobírku. Dom a záhrada - Srotovnik na bazár.

Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Spodní vyhazování pod nožem je lopadkou.


Průměr výlce 25cm , výška válce 48cm , cel. Predám šrotovník kameninový na obilie,kukuricu a pod. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Takový drtič na ovoce vám v případě větší úrody velice usnadní práci se zpracováním jablek, hrušek, švestek i hroznů vína. Drtiče na zpracování ovoce. Nejenže vám šrotovník ovoce ušetří práci, ale také vám podstatně zvýší výtěžnost ovocné šťávy, jelikož šrotováním ovoce získáte jemnější strukturu hmoty a následné lisování je snadnější. I deální NA přípravu kvasu, vytváří jemnou drť. Silný motor NA 3V, nerezové nože, vnitřek ošetřen.


Ruční hydraulický lis na ovoce s drtičem 3v1. Projděte si inzeráty prodam srotovnik ovoce na inzertním serveru AVÍZO.

Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. V naší nabídce najdete vše pro přípravu krmiv pro domácí zvířectvo elektrické šrotovníky a mlýnky na obilí, ruční drtiče kostí, krouhače řepy. Podobné inzeráty naleznete v kategorii. Na jakou se můžeme těšit letošní ovocnou úrodu a jak vypadá ideální městský sad? Nejen na tyto otázky v rozhovoru odpovídal Dominik Grohmann, potulný sadař, bývalý vrcholový žonglér a lektor Na ovoce , který pomáhá lidem i krajině s péčí o ovocné stromy.


Pro pohon stroje stačí el. W (u vrtačky raději 350W), což splňuje téměř každá el. Vhodný i na přípravu krmných směsí. Nože jsou otočné na šroubech.


Ponúkam na predaj rošty do šrotovníkov presne na mieru podla vasich požiadaviek. Vše potřebné k moštování a lisování ovoce. K vyzvednutí v Petrově nad Desnou u Šumperka nebo v Brně. Parametry: snadné sestavení, manipulace a údržba násypka s přítlačným nástavcem pro bezpečné mletí.


Přichycení k pracovní desce pomocí šroubu (maximální síla desky cm)výška od pracovní desky 20. Pět stohovatelných pater, použitelných i jednotlivě, digitální display pro nastavení teploty a doby sušení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky