pátek 3. listopadu 2017

Philco peb 644 ix

Pracovní plochu je možné osvětlit zabudovanými žárovkami. Nabízí možnost zda odsátý vzduch vypustíte do komína nebo se př. Changing A Light Bulb 14.


PART 6: BEFORE YOU CALL THE SERV. Jeho provoz je možný s odtahem do komína (s průměrem odtahu 1mm) nebo s recirkulací. Nabízí stupně výkonu včetně zvýšeného, které se nastavují mechanicky pomocí podsvíceného tlačítkového. PEB 6W, PEB 6IX 12.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Odsavač má jednoduché ovládání tlačítky a průměr odtahu 1mm. Funkce: Odsávání do komína Recirkulace. Značka Lamart by Pierre Lamart reprezentuje širokú škálu moderného a cenovo dostupného kuchynského náčinia a riadu. Dear customer, Thank you for buying a PHILCO brand product.


Philco doporučuje riad Lamart. Výsuvný odsavač PEB644IX s třídou energetické účinnosti E nabízející možnost zda odsátý vzduch vypustíte do komína nebo se přefiltrovaný vrátí zpět do kuchyně – recirkulace. Výsuvný odsavač par je velice elegantní a praktickou variantou klasického odsavače s minimální prostorovou náročností, proto je vhodný i pro malé kuchyně.


Je výsuvný a vhodný pro montáž nad varné místo v kuchyni s odvětráváním nebo s cirkulací vzduchu. Při cirkulaci je možnost odsavač použít bez komína. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií.


Nakúp lacno v pohodlí domova. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. PEW 2X komínový odsavač PHILCO. Veškeré informace o produktu.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Použitím stránek s tím souhlasíte. Zakázat je můžete v nastavení prohlížeče, budete pak ale omezeni v některých funkcích. Výborně ladí s ostatními kuchyňskými spotřebiči. Jejich snadná obsluha a především jednoduché a účinné čištění Vás okamžitě nadchnou.


Do obchodu € s DPH. Hledáte výsuvné digestoře? Věříme, že si u nás každý vybere z velkého množství produktů značky. Je tiež vybavený možnosťou recirkulácie a ovládanie je riešené tlačidlami.


Odsávač zvládne vymeniť 6mvzduchu za hodinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky