pondělí 20. listopadu 2017

Kelímek s víčkem 50ml

Kelímek s víčkem 50ml

Kelímek je vysoký cm. Horní průměr je cm. Balení obsahuje kusů. Transparentní kelímek 50ml PET EMCO s bílým víčkem. Skleněný kelímek RONA čiré sklo, černé víčko 50ml.


Kelímek s víčkem 50ml

Plastový kelímek s víčkem a brčkem s dekorem ZOO o objemu 4ml, udělá radost každému dítěti. Víčko s brčkem pomůže zabránit vylití nápoje. Výhodou plastového nádobí je dobrá omyvatelnost, která zaručí maximální pohodlí při úklidu.


Není vhodné do mikrovlnné. Největšími odběrateli jsou již tradičně velké farmaceutické a potravinářské společnosti (Plzeňský Prazdroj, a.s., Alliance Healthcare s.r.o., s.r.o., ad.). Akrylový 2-stěnný kelímek 50ml , černý. Free Shipping Available.


PP kelímek k jednorázovému použití. Sada obsahuje: 1ks keramický hrnek 350ml bílý, 1ks gumové víčko černé, 2ks transferové zapékací obrázky s motivy holčičky Gorjuss a doplňky, 1ks návod. POSTUP: Před aplikací obrázků hrnek umyjte saponátem a usušte. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Velmi efektní malý kelímek vhodný pro distribuci a uchování jogurtu, tvarohu, nakládaných sýrů a dalších tekutých i pevných materiálů. Průhledný vzhled umožňuje využít působivé naaranžování obsahu.


Kelímek s víčkem 50ml

Chcete vedieť, či je cena 1Kč tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Dovolujeme si Vás informovat, že dne 25. Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR). Vaše osobní údaje budeme chránit jako dosu avšak s účinností GDPR máte nová práva – právo na námitky proti zpracování, právo na výmaz („právo být zapomenut“) a právo na přenositelnost.


Brněnská lékárna - Váš partner pro zdraví. Lékárenský plastový kelímek s víčkem na jedno použití o objemu 50ml vyrobený ze zdravotně nezávadných vstřikovaných plastů, hlavně pro farmaceutický průmysl. Obaly pro kosmetiku, kelímky na krém, lahvičky na oleje, dózy, sáčky doypack. Bílý kelímek s víčkem , plastový.


Kuchyně a jídelna Stolování Nádobí Hrnky Odebrat filtry. Altom Porcelánový hrnek Modern Feel s víkem 3ml, bíl. Jaký lék Vám nejvíce pomohl. Internetová online lékárna s širokým sortimentem a příznivými cenami. Nabízíme léky, vitamíny, doplňky stravy, kosmetiku, drogerii a spoustu dalšího zboží pro zdraví a krásu.


Plastové kelímky s víčkem dodáváme zákazníkům přes let. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás plastový kelímek s víčkem za TOP ceny nebo plastový kelímek s víčkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Uzávěry jsou šroubovací a je možno šroubovat a stohovat i na sebe. Upotřebení je však rozmanité - na korálky, drobnosti, sypké suroviny, bylinky,.


Kelímek s víčkem 50ml

Jednorázově použitelný kelímek v bílé barvě s víčkem. Objem kelímku je ml. Pomocný materiál určený pro lékárny - na masti, soli, pudry, prášky apod. Přílohy Krátká textová informace Obrázek obalu.


Další rady lékárny obsahují témata: Laboratorní pomůcky, lékovky, kelímky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky