pátek 10. listopadu 2017

Jak sušit rajčata v sušičce

Postup při sušení rajčat v sušičce. Rajčata lze sušit také s dužinou potom, ale jejich usušení trvá déle. Tématické fráze: sušená rajčata v sušičce naložená sušená rajčata naložená rajčata naložená sušená rajčata recept naložené sušené rajčata sušení rajčat v sušičce jak susit rajcata v susicce sušená rajčata v susicce recept sušená cherry rajčata rajčata sušená v sušičce nalozena sušená rajčata recepty. Nejlepší volbou, jak skladovat sušená rajčata po delší dobu, je naložit je do oleje, nejlépe olivového.


Naskládejte je do sklenice a pro ještě lepší chuť můžete přidat různé bylinky nebo třeba česnek či feferonku, které lze sušit zároveň s rajčaty.

Budou mít také intenzivnější chuť a aroma a konečný výsledek bude stát za to. Jak sušit rajčata v elektrické sušičce ,známe jen několik. Koneckonců, ne každá hosteska má takovou adaptaci.


Ale pokud jste vášnivý zahradník a každý rok sklízíte velké plodiny, pak je pro vás toto zařízení naprosto nezbytné. To jak dlouho necháme sušit rajčata v troubě nebo v sušičce závisí na tom, jaký stupeň sušení potřebujeme. Cherry rajčátka můžeme sušit celá.


Při sušení rajčat v sušičce rozložíme nakrájená rajčata do sušičky vždy pouze v jedné vrstvě na patro. Počítejte s dobou sušení mezi až hodinami při teplotě až °C.

Vždy pochopitelně záleží na tom, jak velký obsah vody v sobě rajčata zadržují. Rajčata opláchneme, chvilku je povaříme a postupně je sušíme. Přes den na slunci, v noci nebo při špatném počasí v troubě nebo v sušičce. Poněkud rychleji se nám podaří usušit rajčata nakrájená na plátky.


Autor: Archiv ireceptar. Usušená rajčata ukládáme obalená hedvábným papírem na suchém. Tématické fráze: susena rajčata recept susena rajcata v susicce sušena rajčata sušení rajčat v sušičce sušená rajčata v troubě sušená rajčata sušičce sušení rajčat jak sušit rajčata sušení rajčat na slunci jak sušit rajčata v susicce jak sušit rajčata v troubě recept susene rajcata sušení rajčat v troubě.


Chcete se dozvědět, jak v sušičce sušit jablka, houby, meruňky, nebo si nevíte rady, jak na masové jerky nebo domácí jogurt? Sušička prádla nahradí žehličku. V první řadě si nastavte troubu na nejnižší možnou teplotu (maximum je stupňů). Při vyšších teplotách by se vám totiž mohla rajčata spíše vařit než sušit.


Jsou vhodná k různým masům, na ryby a jsou specialitou do italské kuchyně. V sušičce dobře nasušíte jak malá cherry rajčata , tak rajčata větších a velkých plodů. Usušte je a pochutnáte si na nich ještě v zimě. Když v létě dozrávají rajčata , je jich najednou tolik, že nevíte, co s nimi.


Salát, lečo a caprese už nechcete ani vidět, ale krvavé plody je hřích vyhodit. V českých supermarketech je sežene snadno, ale zaplatíte za ně dost peněz.

Připravte si za zlomek ceny tuto dobrotu sami! Sušená rajčata v oleji jsou oblíbenou středomořskou pochutinou. Rajčata jsem sušila loni poprvé, velmi podobně jako Bonie. A také jsem je dávala do sklenic s olejem a kořením a pak, když jsme vyjedli rajčata , jsem ještě do toho kořeněného nálevu nakládala všelijaké sýry. Zkuste je usušit a naložit.


Pochutnáte si na nich ještě na podzim a na začátku zimy. Je pravda, že se v sušičce dá sušit jen omezené množství prádla? Tohle je problém praček se sušičkou… vyperou cca dvojnásobek prádla než mohou sušit , ale samost. Sušit můžete maso mnoho způsoby, ale nejjednodušší je použít sušičku.


Ideálně takovou, kde lze nastavit teplotu. Neměla by mít víc než °C. Sušte přibližně 6-hodin. Maso by mělo být mírně průsvitné a mělo by jít lehce zlomit. V průběhu sušení jednou dvakrát prohoďte sušící pláty.


Tlustší kousky masa nechte sušit o něco déle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky