středa 22. listopadu 2017

Indukční vařič dvouplotýnkový aml

Indukční vařič AML ohřívá 4x rychleji než klasický vařič. Tím, že se u tohoto indukčního vařiče zahřívá deska jen pod nádobím, můžete ji utřít téměř hned po vaření, takže nic nezaschne a úklid je velmi rychlý. Skvělou výhodou je snadná obsluha a údržba.


Vařič sám rozpozná dno nádoby. Dvouplotýnkový indukční vařič Nedis KAIP122CWT2Praktický dvouplotýnkový indukční vařič KAIP122CWT- vhodný jak do bytu, tak na chatu či studentské koleje. Obsahuje funkci ochrany proti přehřátí a tím zaručuje uživately bezpečnost.

Díky svým schopnostem a výbornému poměru cena, kvalita, výkon, se stal produktem roku spotřebitelského hodnocení. Orava dvouplotýnkový Elektrický indukční vařič VP-40i. Nabízím k prodeji půl roku používanou indukci. Preferuji osobní předání (Chrudimsko, Pardubice).


W teplotních úrovní od 60°C až 240°C Nutné používa. Ani jedno škrábnutí či oděrka. Vhodný například při kempování na chatu, snadno přenosný a skladný.


Jednoduchá obsluha i údržba. Každá z obou ploten má vlastní, nezávislé ovládání.

Velkou úsporu energie přináší to, že je zahříváno pouze dno nádoby a není nutné ohřívat. Deska je vyrobena z bezpečnostního skla a snadno se čistí. Bezpečné a snadné vaření s dvouplotýnkovým mobilním indukčním vařičem „Doppel Elegance Když je jméno programedvouplotýnkový indukční vařič „Doppel Elegance od společnosti Unold se stylovým sklokeramickým povrchem a plochou konstrukcí nabízí vskutku dech beroucí vzhled. Vaření na principu elektromagnetické indukce má vysokou účinnost vaření, malou spotřebu energie ( elektrické energie je přeměněno na teplo, které ohřívá pouze dno hrnce, nedochází k tepelným ztrátám jako na klasické plotýnce či varné desce). Používání indukční plotny zlepšuje efektivitu využití energie a šetří vaši peněže.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Samozřejmě nemůžeme zapomenout ani na indukční vařič pro náročnější uživatele. Vybrali jsme moderní dvouplotýnkový indukční vařič Domo DO326IP s časovačem a dětskou pojistkou. Tento model vyniká nejenom svým velmi vysokým výkonem, ale i propracovaným designem. I na chalupě můžete mít moderní a funkční kuchyňku.


Vyzkoušejte dvouplotýnkový indukční vařič se sklokeramickou deskou, na kterém se bude vařit jedna radost! Přihlaste se k odběru newsletteru. This field is for validation purposes and should be left unchanged.


Nenechte si ujít žádné novinky a aktuální témata. Staňte se fanoušky na naš. V místech, kam se nevyplatí pořizovat klasický sporák, vám mohou dobře posloužit moderní elektrické vařiče.


Přinášíme radost a užitek více než let. Projděte si inzeráty indukcni varic dvouplotynkovy na inzertním serveru AVÍZO.

Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Dva měsíce používaný výborný stav. Je velmi šikovný,úsporný a šetří energii a čas. Ohřev během několika vteřin.


Disponuje sklokeramickou varnou deskou, která je na dotyk studená.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky