pondělí 20. listopadu 2017

Prodám šroťák na ovoce

Prodám šroťák na ovoce

Prodám lis na ovoce o obsahu cca L. Lis obsahuje upínací hlavu, koš, podkladky, půlměsíce, tyč. Koš i pacholata jsou z dubového dřeva bez známek poškození. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Kontakt pouze telefonický. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Prodám šroťák na ovoce

Popis: Nabízíme k prodeji šroťák na ovoce , stav viz foto. Prodam starši hoblovku přidavne zařizeni k okružni pile HOP tovar. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na ovoce. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Spodní vyhazování pod nožem je lopadkou.


Průměr výlce 25cm , výška válce 48cm , cel. Zvířata - Srotak na inzerce. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Použitá nerezová ocel zajišťuje absolutně hygienický provoz, pěkný vzhle velmi vysokou odolnost a také dlouhou životnosttohoto stroje. Drtič je opravdu rychlýma. Na jakou se můžeme těšit letošní ovocnou úrodu a jak vypadá ideální městský sad? Nejen na tyto otázky v rozhovoru odpovídal Dominik Grohmann, potulný sadař, bývalý vrcholový žonglér a lektor Na ovoce , který pomáhá lidem i krajině s péčí o ovocné stromy.


Ruční hydraulický lis na ovoce s drtičem 3v1. Inzeráty lis na ovoce – aktuální inzeráty na Sbazar. Benz ATEGO s Výměnou náhradní plachtou a zrcátky - kompletní Plachty SCANIA 2KS - OK Hasičská plošina-OK Korba na valníček za traktor? Koupím šroťák na ovoce dle fotky. Bazar pro dům a zahradu Zahradní technika šroťák na ovoce , Svitavy.


Prodám šroťák na ovoce

Abych si ho nemusel pořád pučovat. Nádoba (násypka) je z hliníkové mlékařské konve, na které jsou zhotoveny úchytky pro motor. Nabízím k odprodeji nedohotovený šroťák na ovoce.


Parametry: snadné sestavení, manipulace a údržba násypka s přítlačným nástavcem pro bezpečné mletí. Přichycení k pracovní desce pomocí šroubu (maximální síla desky cm)výška od pracovní desky 20. Pět stohovatelných pater, použitelných i jednotlivě, digitální display pro nastavení teploty a doby sušení.


I deální NA přípravu kvasu, vytváří jemnou drť. Silný motor NA 3V, nerezové nože, vnitřek ošetřen. Podat inzerát bez registrace. Moje inzeráty Okolí: km primabazar. Ještě to chce vychytat pár much, jako mezera.


Tyto stroje budou dělat požadovanou práci rychle a efektivně a ovoce , produkovat v konzistenci vhodné pro lisování. Lišta z pravých dveří je pouze odloupnutá a uložená uvnitř. Uloženo v přízemí, jednoduchá manipulace.


Mám na prodej ještě spoustu dalších zajímavých věcí. Na ocelovém rámu je upevněna plechová násypka a dva silonové válce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky