pátek 3. listopadu 2017

Osobni alarm

Při vyslovení názvu – alarm , se nám vybaví zařízení, které chrání náš majetek v podobě domu, automobilu, bytu a dalších. Představuje tedy poměrně složité zařízení založené na systému čidel, které detekují pohyb, otevření dveří a podobné podměty. The extended product life-cycle of TWIG personal alarms saves time, money and environment.


Vyrobeno ve Finsku TWIG personal alarm devices are engineered and manufactured in our low-energy factory in Finland. Přívěšek pro vaši ochranu před útočníky a zloději. Osobní alarm má vestavěnou sirénu pro odrazení útočníka.


Aktivace vytržením poutka z přívěšku. DVR storage space all in one great price. Personal alarm manufacturer OEM women anti attack AA. Home security vibration detector window vibration al.


Osobni alarm

Shenzhen factory ultra thin window door vibration se. Smart home security alarm system anti burglar wirele. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. V případě ohrožení jednoduše vytáhněte kabel z alarmu, čímž dojde k aktivaci sirény.


Zařízení je lehké, snadno přenositelné a zaručí vám pocit bezpečí na jakémkoli místě. Ideální na každodení nošení nebo. OSOBNI ALARM najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší.


Osobni alarm

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Osobni alarm je savršen dar za žene, djecu, studente, starije i nemoćne osobe, kao i za sve osobe čija vam je sigurnost na prvom mjestu. Za razliku od drugih proizvoda na tržištu, ovaj alarm je lagan, kompaktan i prenosiv. Pořiďte si tento osobní alarm a ciťte se v bezpečí po celý den!


Tento osobní alarm ocení nejen ženy, senioři, ale i kdokoliv jiný. Je to totiž perfektní ochrana před jakýmkoliv nebezpečím či odcizením. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tento alarm vás totiž ochrání před případným napadením či odcizením věcí. Zloděje či pachatele totiž zastraší či na něj upozorní, a dále už si s ním poradí příslušné orgány!


Také poslouží jako pouhé upozornění v případě nouze. Velmi vhodná ochrana na cestě z odpolední směny, při procházkách opuštěnými místy, pro osaměle bydlící lidi k přivolání pomoci sousedů nebo pro děti k přivolání pomoci dospělých. Zabere málo místa vhodné např, do kabelky. Použití na knoflíkovou baterii LR44.


Osobni alarm

Alarm se spustí při vytáhnutí šňůrky. Baterie je součásti balení. Pokud nám chce útočník tašku vytrhnout a utéci s ní, vytržením kolíčku se aktivuje alarm , zloděj se lekne a většinou tašku odhodí a uteče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky