úterý 28. listopadu 2017

Forma na čokoládu 12x25cm ibili

Připravte si hořkou, mléčnou nebo bílou čokoládu. Výrobek, který se pyšní velikostí 12x25cm je teplotně vysoce odolný a lze ho upotřebit v rozsahu teplot od -60C° do 230C°. S moderní silikonovou formou si ji můžete d. Silikonová forma na čokoládu – čoko tab.


Klasickou kostičkovou čokoládu si nemusíte pouze kupovat.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Moderní silikonová forma na čokoládu , která disponuje rozměry 17×29×5cm.

Produkt s vysokou tepelnou odolností. Zapotřebí je kvalitní čokoláda, miska do vodní lázně, hrnec s vodou a forma na čokoládu. Postup je následující: ve vodní lázni rozehřejem čokoládu při cca 45°C a nalijeme do forem. Necháme ztuhnout v chladné místnosti (nikdy ne v chladničce, čokoláda by zešedla). Kč Poslední kus za tut.


Po jednom naplnění tu máte příjemný deštík v podobě kapek o rozměru 5xcm. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Výroba je velmi jednoduchá – formu naplníte tmavou nebo bílou čokoládou, přikryjete horním dílem a dáte do chladničky. Formu je nutné mýt ručně. Pevná cukrářská forma 3D ve tvaru koule.


K Dortová forma nákladní auto 34cm - Jakub Felcman. Potřeby a pomůcky na práci s čokoládou. Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner.


S touto formou na čokoládu si doma vytvoříte čokoládové kapky. Jednotlivé části u sebe perfektně drží. Vhodná na všechny druhy dortů.

Práce s formou je velice snadná, poradí si s ní i začátečníci. D forma je skvělým dárkem pro každou cukrářku. U nás ji pořídíte za výhodné ceny. V naší nabídce naleznete silikonové i plastové formy pro přípravu čokoládových pralinek.


V případě objednávek nejsme schopni garantovat jejich přesné doručení! Mezitím si v kastrůlku ve vodní lázni pozvolna rozpustíme čokoládu. Tu si nalámeme na menší kousky a mícháme.


Kč Skladem poslední kus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky