čtvrtek 16. listopadu 2017

Rommelsbacher ka 1804

Rommelsbacher ka 1804

Konservieren wie ein Profi – zuverlässiges Einkochen von Obst, Gemüse und mehr. The set temperature is maintained reliably by the precision thermostat and at the models with outlet tap beverages can be filled directly into cups conveniently. Lze jej také použít jako automat na svařené víno či je možnost v něm připravovat polévky, guláše nebo ho můžete použít na tavení vosků.


Dokonca je možné použiť ho aj na roztavenie vosku. Možno ho taktiež použiť ako automat na varené víno, či je možnosť v ňom pripravovať polievky, guláše, alebo ho môžete použiť na tavenie voskov. Nabízí možnost přípravy polévek a gulášů, ale lze jej použít i na tavení vosku. Veškeré informace o produktu. Nerezový plne automatický hrniec vyrobený z dvojvrstvového smaltu zaisťuje jednoduchú konzerváciu potravín.


Tento produkt v našom E-Shope. Rommelsbacher - Německá kvalita, tradice a nejmodernější technologie. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Rommelsbacher ka 1804

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Order Miscellaneous Kitchen Helpers now at incredibly low price! Hasonló termékek kedvező áron. Možnost přípravy polévek a gulášů či tavení vosku.


Ochrana proti přehřátí a povrch z dvouvrstvého smaltu. Objem hrnce je 29litrů. Samozřejmostí je regulace. Plně automatický zavařovací hrnec, časový spínač - 1minut (spustí se až po dosažení nastavené teploty). Ponúka možnosť prípravy polievok a gulášov, ale možno ho použiť aj na tavenie vosku.


Rommelsbacher ka 1804

The top appliance for preserving, keeping warm, cooking and extracting juice. The special feature about it is the integrated automatic preserving system, as the timer starts fully automatically not until the preserving temperature has been reached. So you will no longer have to wait yourself fo. Dokonce je možné použít jej i na roztavení vosku.


Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Hlavní funkce a vlastnosti: plně automatický zavařovací hrnec použitelný též jako automat na svařené víno vypouštěcí ventil automat. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Free shipping for many products!


Sme distribučná spoločnosť pôsobiaca už rokov v oblasti predaja produktov Výpočtovej techniky, Kancelárskej techniky, produktov pre Dom a záhradu, Serverových a sieťových produktov, Pokladničných systémov, Inteligentných zariadení a SMART produktov, Vybavenia pre Šport, Náradia a nástrojov pre dielňu, produktov v oblasti Starostlivosti o telo, produktov zo Spotrebnej. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! Vysoká nemecká kvalita v sebe ukrýva výkonné výhrevné teleso, odolné nerezové telo a dvojitú vrstvu smaltu. Použijete ho i pro přípravu polévek a gulášů, které udrží po dlouhou dobu teplé a připravené k servírování. Vnitřní průměr tohoto spolehlivého zavařovacího hrnce německé výroby činí 3mm.


Nebojte se v něm klidně tavit vosk. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Rommelsbacher ka 1804

Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky