středa 8. listopadu 2017

Hydraulický lis na ovoce návod

Hydraulický lis na ovoce návod

Pro maximální vylisování šťávy z ovoce je dobré lis nechat po vylisování lis s ovocem pod tlakem delší dobu (přes noc). Pokud máte ale ovoce dost, nevyplatí se čekat na dolisování posledních zbytků šťávy a vyměnit náplň koše. Při výběru lisu na ovoce máte tři možnosti – hydraulický , rámový nebo ruční. Základní a zároveň nejlevnější způsobnbsp;nabízí ruční lisy.


U těch oběma rukama točíte pákou na vrchu lisu. To je při větších množstvích ovoce fyzicky náročné. Navíc musíte prokládat lis dřevěnými hranolky.


Výroba a zmontovanie lisu je zrejmé z výkresov a fotografií. Aby sme vyvinuli potrebný tlak, potrebujeme hydraulický zdvihák, najlepšie 20-tonový. Ten tlačí lisovaciu dosku smerom hore (lisujeme súčiastku). Po otvorení prepúšťacieho ventilu klesne tlak a dve ťažné pružiny na bokoch lisu ťahajú smerom dolu. Hydraulický lis T_Geko CZ_ návod.


Hydraulický lis na ovoce návod

Upozornění: Zboží je před odesláním pečlivě kontrolován. V přítomnosti kurýra vizuálně zkontrolujte obal zásilky. Pokud po otevření zásilky zjistíte, že zboží je poškozen, ihned kontaktujte kurýra, který Vám zásilku předal. S kurýrem sepište zápis o škodě.


Tento přípravek je výborným pomocníkem v každé garáži, dílně a servisu. Lis na ovoce hydraulický 12L. Jeho výhodou je vynikající manipulace.


Hydraulický lis na ovoce návod

Přikládáme i pár praktických rad pro co nejlepší využití lisu na ovoce , bobuloviny a zeleninu. Lis je vhodný pro zpracování téměř všech druhů bobulovitého a citrusového ovoce a vybraných druhů zeleniny. Na jakém principu lis funguje? Uprostřed lisu je gumový válec (viz obrázek vlevo), který tlak vody roztahuje rovnoměrně do stran.


Tím tlačí na hrozny nebo našrotované ovoce a dochází k presu mezi gumovým válcem a stěnou lisu. Výsledek je poměrně bezpracné získání šťávy. Dužina je vylisovaná takřka do sucha.


Objemy lisů jsou od 12l do 70l. Základní rozdělení drtičů na ovoce : Ruční drtiče – slouží pro zpracování menšího množství jablek a ovoce. Za použití menšího autozvedáku ( je dodáván zvlášť ) lisujeme bez námahy.


Pro vyšší komfort při lisování. Tento stroj je kombinovaný drtič a lis na ovoce. Konstrukčně je toto zařízení řešeno, jako jeden stroj.


Obsluha není náročná a zvládne ji jeden člověk. Nahrání návodu Máte návod k obsluze pro Přísl. Drtič a lis je vybavený. Gorenje MMC-TJ bílé v elektronické podobě?


Pošlete nám jej, prosím, a pomozte rozšířit naši knihovnu návodů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky