čtvrtek 9. listopadu 2017

Deska pod umyvadlo bílá

Univerzální deska vhodná pod většinu umyvadel, zejména pro umyvadla Formy a Moon. Nabízí tři varianty barevného a materiálového provedení a je dodávána bez předvrtaného otvoru. Tempo Skříňka pod umyvadlo 600x440x5mm, lesklý lak bílý. Umyvadla na desku jsou estetická, elegantní a čím dál víc trendy.


Vyberte si desku pod umyvadlo , která dodá vaší koupelně jedinečný šmrnc. Deska pod umyvadlo L 8bílá.

Závěsná skříňka pod umyvadlo do koupelny FINKA 8sonoma v moderním designu je součástí skupiny koupelnového nábytku FINKA. Konstrukce je vyrobena z laminované dřevotřísky odolné proti vlhkosti v bílé barvě, dvířka z desky MDF potažené fólií rovněž odolné proti vlhkosti v dekoru dřeva. Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo ? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo. Tvarově výjimečná deska určená především pod umyvadla Formy. Je hloubkově impregnovaná proti vlhkosti, nabízí tři varianty barevného a materiálového provedení a pos.


Provedení je lakovaná lesklá, deska je ošetřená pro použiti do koupelen. Příjemně rozšiřují prostor kolem umyvadla a koupelně dodávají nový výraz. Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat.

Connect umyvadlo pod desku h. Lakovaná bílá deska pod umyvadlo z MDF materialu. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády je od 14.


Prakticky skryje odpad a ještě poskytne vítaný úložný prostor. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Otvory pro sifon a vodovodní baterii nutno udělat dodatečně dle umístění umyvadla a baterie. Bez otvorů můžete použít jako samostatnou desku - polici. Prostor pod umyvadlem se dá pojmout třemi způsoby. Můžete ho opatřit krytem na sifon nebo ho nechat přiznaný – v tom případě doporučujeme pořídit sifon oku lahodící, designový. Třetím řešením je schovat ho do skříňky pod umyvadlem.


Kromě zajímavého vzhledu získáte i odkládací prostor. Umyvadlo umístěné na desce je dnes velkým trendem. V naší nabídce najdete velký výběr umyvadel na desku, a to jak z keramiky, litého mramoru a nebo velmi efektní skleněná umyvadla. Nabízíme právě i desky pod tato umyvadla.


Sortiment zakázkové výroby rozšiřují na míru vyráběné desky pod umyvadla, sprchové vaničky na míru, mycí žlaby a obkladové desky.

Z obrázků níže vyberte požadovaný typ umyvadlové desky na míru nebo klikněte na typ výrobku do nadpisu či v záhlaví stránky, napravo od loga firmy. Dřevěná deska pod umyvadlo. Prodam nové nepoužité desky pod umyvadlo , rozměry viz fota možno koupit umyvadlo , též v nabídce. Díky tomuto nadčasovému a jednoduchému stolku získáte módní kus nábytku pod Vaše umyvadlo z přírodního kamene. Již si nebudete muset lámat hlavu jak umyvadlo v koupelně upevnit.


Koupelnový nábytek koupit o objednat u OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky