pondělí 20. listopadu 2017

Electrolux ems 21400 w

Legyenek jó formában ruhái! Már nem kell feltétlenül ruhatisztítóba vinnie legfinomabb szövetekből készült holmijait ahhoz, hogy tökéletesen tiszták legyenek: az Electrolux mosó- és szárítógépekben mostantól otthon is biztonságosan és kényelmesen tisztíthatja őket. S touto komplexní mikrovlnnou troubou vybavenou funkcemi na rozmrazování, ohřívání, grilování a vaření pokrmů zvládnete všechny kuchyňské výzvy snadno a rychle.


Takket være funktioner som optøning, opvarkning, grillstegning og tilberedning kan du klare enhver udfordring i køkkenet med denne komplette mikrobølgeovnløsning. Zaregistrujte si svoj spotrebič Electrolux a získajte jednoduchý prístup k manuálom a informáciám o nákupoch, zárukách a servise - pre prípa že by ste niečo potrebovali.

Okrem toho budete mať prístup aj k tipom a návodom, ako čo najlepšie používať naše spotrebiče. Explore the new generation of leading-edge, luxury kitchen appliances for your home! Zahvaljujući funkcijama za odmrzavanje, grijanje, roštilj i kuhanje, s ovim kompletnim rješenjem mikrovalne pećnice možete se uhvatiti u koštac sa svakim kuharskim izazovom.


Vďaka funkciam na rozmrazovanie, ohrev, grilovanie a varenia zvládnete každú kulinársku výzvu. Mulţumită funcţiilor de dezgheţare, încălzire, grill şi gătit, puteţi face faţă cu brio, oricărei provocări culinare. Get Electrolux Spare Parts. Mikrovlnná troubaFunkce Returntable zastaví nádoby na konci ohřevu do stejné polohy, jako při vložení.


Ucha hrnků a nádob jsou tak vždy v ideální poloze k bezpečnému uchopení.

Funkce displeje minutka k jednoduchému odměření času bez použití ohřevu. Má jednoduché ovládanie pomocou mechanických otočných tlačidiel, pomocou ktorých sa nastavuje úroveň výkonu a čas zohrievania. Tack vare funktionerna för upptining, uppvärmning, grillning och matlagning kan du hantera alla matlagningsutmaningar med denna kompletta mikrovågsugnslösning. Electrolux bestræber sig på at være en betroet og ansvarlig partner over for alle sine kunder. Det vil sige, at vi bestræber os på at drive forretning på en åben og transparent måde og i overensstemmelse med gældende love og regler, herunder løbende at informere kunderne om vores indhentning og anvendelse af personoplysninger.


Přehledný digitální displej vám vždy zobrazuje aktuální nastavení a čas. Dále trouba disponuje automatickým rozmrazováním a volitelnou funkcí Economode, která šetří spotřebu energie tím, že vypne troubu minuty po konci ohřevu. Newsroom Czech Republic  Electrolux Newsrooms around the world.


Kryt do mikrovlnné trouby E4MWCOVSoustřeďte teplo kolem vašeho jídla a udržte ho chutné během ohřívání. Tento praktický kryt do mikrovlnné trouby se umístí přímo nad jídlo a tak také zabraňuje stříkancům a skvrnám uvnitř vaší mikrovlnné trouby. På grund af de mange funktioner, som denne model tilbyder, behøver du ikke ret meget mere end de her mikroovn, for at tilberede lækker og velsmagende mad. Az itt megadott hitelkonstrukciók csak online hiteles fizetési mód és házhozszállítás esetén érvényesek. A végleges hitelkonstrukció kalkulálása a rendelés leadása után történik.


Trouba má nerezový vnitřek s objemem 1litrů a otočným talířem o průměru cm. Free Shipping Available. Hinta, halvin ensin: 19.

Zobrazte si všechny obchody. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Výber je možný z úrovní výkonu. Mikrovlnná rúra obsiahne až l, takže s Takmer každý využíva veľmi často mikrovlnnú rúru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Elektronické rozhranie prináša množstvo ľahko použiteľných prednastavených programov a rôznych výkonových stupňov.


Dál už hledat nemusíte! Můžete v ní grilovat, vařit pokrmy nebo chystat zmrzlé potraviny na další zpracování díky funkci rozmrazování, podle váhy pokrmu. L, Grill la pret avantajos prin FLANCO.


Comanda online si beneficiaza de livrare gratuita rapida.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky