středa 29. listopadu 2017

Sencor svc 7caeue2 sáčky

Veškeré informace o produktu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Jejich použití zajišťuje stejnoměrný sací výkon až do zcela plného sáčku.


Díky použitému materiálu nabízejí tyto sáčky 2x účinnější filtraci než klasické papírové. Pohybují se tak na úrovni HEPA filtru a zároveň jsou pevné a lépe odolávají protržení. Tyto sáčky jsou plnohodnotnou alternativou k originálnímu výrobku. Sáčky s takto jemnou filtrací nejsou vhodné pro vysávání popela a brusného prachu.


Navíc má i omyvatelný filtr HEPA Ha 5ti stupňový systém filtrace, takže je vysavač vhodný i pro alergiky. Mikrovlákenné sáčky pro jednorázov. Kompakt, extra funkciókkal, HEPA Hszűrővel és szintes szűrőrendszerrel rendelkezik, így kiváló választás allergiásoknak. Vysoce účinný 700W ECO motor Hlučnost: dB Nerezová teleskopická trubice Omyvatelný vstupní mikrofiltr Omyvatelný výstupní H. H13) 7stupňový systém filtrace vhodný i pro alergiky Maximální eliminace.


Vysoká pevnost a odolnost proti protržení díky kompaktní struktuře vláken. Bezsáčkový vysavačVysoce ú. Jedná sa o dizajnovo podarený vreckový vysávač SVC 7CA. Disponuje vysoko účinným 700W Eco motorom, ktorý si hravo poradí aj s tou najhoršou špinou.


Vybrať si môžete aj z niekoľkých prídavných vôní. V ponuke máme aj náhradné filtre, kefky a ďalšie príslušenstvo pre pohodlné a efektívne upratovanie vašej domácnosti. Podlahový vysavač, objem sáčku na prach l, kovové teleskopické trubky, omyvatelný mikrofiltr, HEPA filtr třídy 1 hlučnost dB, elektronická regulace výkonu, pogumovaná ko. Tieto sáčky sú plnohodnotnou alternatívou k orginálnym výrobkom.


Sáčky sa takto jemnou filtráciou nie sú vhodné pre vysávanie popoľa a brúseného prachu. Oceníte kvalitu, skvělou cenu, rychlou expedici, skvělá zákaznická hodnocení a dopravu zdarma. SENCOR Seven SVC 7CA-EUE, 10ks.


Sencor SVC 7CA od 7€ - Heureka. Sáčky jsou vhodné pro úklidové aktivity a zaručují velmi efektivní filtraci směsného prachu a nečistot. Vonnou tyčinku (nebo granulky) vložíte nebo vsypete do prachového sáčku vysavače - vždy při jeho výměně. Originální prachové sáčky z netkané textilie s antibakteriální úpravou (Polymer Microfibre Bags) a filtrací na úrovni HEPA filtru, která je dvakrát účinnější než u standardních papírových sáčků.


Hledáte moderní vysavač, který vám výrazně usnadní nepříjemnou povinnost vysávání? Kombinuje všechny důležité vlastnosti, které od přístroje tohoto typu můžete vyžadovat. Kromě vysokého výkonu je to také nízká hlučnost, solidní. Nejlevnější e-shop Nippon CEC - domácí spotřebiče. Zboží za akční ceny, slevy.


Navíc má i ;omyvatelný filtr HEPA Ha 5ti stupňový systém filtrace, takže je vysavač vhodný inbsp;pro alergiky. Sáčky do vysavačů SCMAX textilní 10ks v jednom balení SCMAX. Textilní sáčky do vysavače mají oproti papírovým sáčkům celou řadu výhod. Jsou odolné proti vlhkosti a roztržení, pokud luxujete například vstupní koberec plný drobných kamínků.


Tekintsd meg a termék információit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky