čtvrtek 30. listopadu 2017

Reklamní cedule ceník

Na cedule kašírujeme samolepicí nápisy vyřezané ze samolepicích fólií, nebo tištěnou grafiku na samolepicím vinylu. Ve všch případech je tisk realizovaný ve vysoké kvalitě 7DPI a volitelně opatřen ochrannou vrstvou laminace v lesku nebo matu. Rozdělujeme cedule na plastové a kompozitové (hliníkové). Pro Vaše použití nejvhodnější materiál.


Na u nás zhotovenou grafiku a polep poskytujeme tři roky záruku.

Výlohy, světelné panely, reklamní štíty na domy, cedule , malé informativní cedulky, směrovky, šipky. Vyřezané nápisy lze doplnit velmi kvalitním. Cedule dodáváme v různých velikostních kombinacích a na výběr jsou různé druhy materiálů. PVC a sendvičové cedule jsou kašírované potištěnou fólií a zajišťují tak nejvyšší možnou kvalitu potisku. Sendvičové hliníkové cedule.


Vhodné pro venkovní použití. Kvalitní hliník odolá vnějším. Zaujměte a oslovte širokou veřejnost a získejte nové zákazníky za pomocí reklamni cedule.

Největší možný rozměr cedule v jednom kuse je 305x2cm. Vyrábíme cedule malých i velkých rozměrů. Nabízíme výrobu reklamních cedulí různých rozměrů.


Na plastové a hliníkové reklamní cedule kašírujeme tištěnou grafiku na samolepicím vinylu, nebo řezanou samolepicí grafiku. Nejvhodnější provedení doporučíme. Jsme největší reklamní agentura v Pardubickém kraji. Připravíme grafické návrhy, reklamu vytiskneme, nalepíme, nainstalujeme.


Od nápadu po realizaci. REKLAMNÍ POUTAČE - INFO STOJANY. Informační a reklamní poutače, různých velikostí a tvarů. OneVision fólie, imitace pískovaného skla apod.


Takto můžeme vyrábět i reklamní desky, tabulky, které nemusí sloužit jenom pro účel reklamy, například pro orientační systémy, jako směrové tabule… a spoustu dalších funkcí bychom našli. V kuse se dají vyrobit cedule do maximální velikosti 3x2metry, větší tabule se panelují. Pro výrobu se nejčastěji používají.


Potřebujete označit Vaši provozovnu? Nebo chcete kvalitní krásnou reklamní ceduli, která Vám přinese spoustu nových zákazníků?

Pojďte si u nás spočítat zdarma, sami a hlavně on-line cenu. Výroba reklamních a firemních cedulí. Reklamní tabule, cedule , desky, obrazy. Cedule , tabule, desky, panely se používají na místech, kde se nedá polepit podklad – např.


Vyrábí se v různých provedeních v závislosti na použitých materiálech a jejich kombinací. Polepují se tištěnou grafikou většinou s laminací a používají se. Přitom informace o tom, kdo jste a co umíte, jsou všude tam, kde je Váš vůz. Naše firma se specializuje na výrobu reklamních cedulí. Na přání Vám můžeme tabuli opatřit samolepící fólií, nebo vyplňit jakoukoli barvou dle PANTONE, RGB.


PVC desky z měkčeného PVC s potištěnou PVC fólií, která je na desce nalepena. Zabýváme se výrobou reklamních a informačních cedulí. Minimální rozměr reklamní cedule není určen.


Jsme výrobci reklamy n avrhneme grafiku a naši profesně zdatní zaměstnanci ji odborně nalepí. K výrobě používáme převážně velmi kvalitní řady 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky