úterý 7. listopadu 2017

Deka ovecka

Deka ovecka

Deky jsou extrémně měkké, příjemné na dotek a velmi hřejivé, proto jsou vhodné i pro malé děti. Vhodné jako dárek blízkým, k narození miminka. Vzhledem k materiálu jsou vhodné i pro alergiky a lidi s citlivou pokožkou.


Vyberte si - žakárovou nebo hladkou, potištěnou či jednobarevnou. Všechny mohou posloužit na zahřátí, ale také jako krásná dekorace postele či sedací soupravy. Zahalí Vás do extra měkkého objetí.


Na jedné straně Vás zahřeje jemná imitace ovčí vlny a na straně druhé Vás pohladí hebká a lesklá. Deky a přikrývky, Kočárky autosedačky Delfínek Olomouc. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Deka ovecka

Oboustranná deka z mikrovlákna ovečka se vyznačuje vysokým vlasem a imitací ovčí vlny. Extra měkká přikrývka v barvě smetanové je velmi jemná výhřevná a lehká. Díky složení ze 1 polyesteru se tato deka snadno udržuje.


Lze ji použít nejen jako teplejší přikrývku, ale i jako přehoz na postel nebo sedačku. Deky ovečka- beránek jsou sešité dvě vrstvy dek z mikrovlákna, mikroplyše nebo mikroflanelu. Jsou objemnější a fantasticky zahřejí. Výborně odvádí pot a vlhko, vyrábí suché teplo a díky termoúčinku je mají rádi i revmatici a alergici. Deky jsou nedocenitelné, když jdete do letního kina nebo na piknik.


Deka ovecka

Ke sledování televize prostě deky také patří. Nejen když očekáváte návštěvu se dají deky využít i jako přehoz přes sedačku nebo přes postel. Beránková deka v dekoru kravské kůže 1x 1cm.


Skladem více než ks. Důležité informace o fungování e-shopu k aktuální situaci. Vzhledem k tomu jak se vyvíjí situace okolo nákazy virem Covid-1 jsme pro Vás připravili souhrn nejdůležitějších informací, které se týkají nákupu v našem e-shopu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie deka ovecka.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Příjemné na dotek, nek.


Deka ovecka

Příjemné na dotek, nekouše. Exkluzivní deka s 3D efektem. Deka mikrovlákno OVEČKA. Dvě vrstvy dohromady dělají z této deky naprosto jedinečnou módní záležitost, která pozdvihne každý interiér.


Příjemná dětská deka , hodící se nejen do kočárku, ale také do posytýlky. Lze prát v pračce, deky nežmolkují, jejich vzhled zůstává stejný. Vrchní díl je z mikrovlákna, spodní se pyšní imitací ovečky.


Tak příjemné… Ale, počkat! Ano, je to deka nebo pléd - zkrátka přikrývka, do které se pohodlně zachumláte, a je vám opravdu dobře. Bez příjemné deky si nelze představit útulnou atmosféru v bytě.


Je totiž vědecky dokázáno, že teplo zvyšuje pocit bezpečí, který pozitivně působí na lidskou psychiku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky