pondělí 6. listopadu 2017

Dochlazovací smyčka krbová kamna

Dochlazovací smyčka funguje tak, že uvnitř výměníku je instalována spirálová trubice, která prochází horkou vodou. Tato trubice se na jedné straně připojí k vodovodu a na druhé straně se vyvede do odpadu. Ale ještě mezi trubku z vodovodu a kotel se připojí termostatický ventil s čidlem. Právě tento ventil funguje tak. Ochlazovací smyčka chrání krbová kamna či krbovou vložku proti přetopení.


Ta zajišťuje, aby se výměník v případě přetopení rychle a bezpečně ochladil.

V případě překročení mezní teploty ve výměníku je do krbu pomocí ventilu chladící smyčky. Krbová kamna s výměníkem TERMOISOTTA D. Pokud nechcete smyčku použít ( nebo kamna nemají přípravu pro její použití), okruh může zabezpečit topenář jiným způsobem, ale ta smyčka je asi nejjednodušší. Primární vzduch - K čemu slouží? Jenomze na internetu kdyz jsem o tom neco hledal tak vsude bylo uvedeno, ze proti pretopeni se instaluje dochlazovaci smycka NEBO UPS na cerpadlo. Není nic lepšího, než-li předat ohřátou vodu z teplovodního výměníku krbových kamen do teplovodního oběhu.


Litinová konstrukce, dochlazovací smyčka ,snadné čištění přes horní plotnu,posuvný rošt, termostatická regulace hoření. Teplovodní krbová kamna za super cenu.

Chladící smyčka je bezpečnostní prvek, který se používá u krbových kamen s výměníkem a krbových vložek s výměníkem. Zajišťuje topný okruh proti přehřátí v případě výpadku elektrického proudu, kdy se zastaví oběhové čerpadlo a došlo by k přehřátí výměníku. W, do vody kW, do prostoru výkon 6. Naše české výrobky se prodávají po celém světě. Kachlová krbová kamna jsou totiž ideálním kompromisem. Mají totiž jak elegantní kachlový kabát, tak v nich můžeme přes sklo pozorovat plápolající oheň.


Takto označená kamna lze (jako příslušenství) vybavit akumulačními kameny, jejichž zásadní výhodou je, že vyhřívají prostor dlouhou dobu po skončení topení. Velmi příznivý vliv mají akumulační kamna na ekologické dopady svého provozu. Kamna jsou většinou provozována v optimálním režimu, kdy dochází k nejčistšímu spalování paliva a nejmenšímu vývinu.


Technický list Romotop DYNAMIC WB 2g 66. P - krbová vložka s teplovodním výměníkem, trojsklem a zadním přikládáním Romotop technical sheet DYNAMIC WB 2g 66. Regulace komínového tahu Chcete čisté sklo, dokonalé spalování a nižší spotřebu dřeva? THERMAX ECO - Vermikulitové a izolační desky Nejoblíbenejší tepelně izolační desky Materiál pro obezdění krbové vložky Jaký materiál požít k obezdění krbové vložky?


Nedílnou součástí nabídky Zahrady Ježek jsou již od prvopočátku kamna na tuhá paliva. Naleznete tak u nás jak menší kamna , hodící se spíše na chaty a chalupy, tak kamna odpovídající požadavkům moderního nízkoenergetického bydlení. Na výběr jsou čtyři barevná provedení – hnědé, zelené, karamel a tabák.


Spodní sokl dodáváme bílý, můžete ho ale natřít libovolnou barvou.

Tradiční kachlové obložení bez dekoru pod sebou skrývá moderní techniku. C, uzavře pomocí klapky přívod primárního přísunu vzduchu do spalovací komory, čímž znemožní. Nádherné kachlové provedení je zvýrazněno bílým podstavcem z plechu. Velmi jednoduchá obsluha páčakami nad a pod ohništěm. Kamna mají dvojité prosklení, které zvyšuje předávání tepla do otopné vody.


Teplo-vodní výměník s patentovaným systémem TRIPLE PASS a topeniště obložené šamotem zaručují vysokou účinnost spalování. Součástí kamen je i dochlazovací smyčka. Kamna vám potom topí nejenom sáláním a cirkulací teplého vzduchu v jedné místnosti, jako běžná kamna , ale podle typu a velikosti vám mohou vytopit vedlejší místnosti nebo dokonce celý dům přes rozvod ústředního topení a radiátory.


V na ší nabídce najdete kamna malá i velká, kamna litinová, ocelová i kachlová v různých barevných provedeních. Kamna s teplovodním výměníkem na ohřev vody pro centrální vytápění rodinného domu. Naše kamna navodí tu správnou atmosféru a zahřejí kdykoliv, když budete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky