čtvrtek 30. listopadu 2017

Sporák na propan butan s elektrickou troubou

Kombinovaný sporák Mora K 1AW na propan butan. Pokud není v místě, kde chcete sporák mít, zaveden plyn, volte sporák s tryskami pro propan - butan. Některé modely jsou vybaveny tryskami na propan - butan. Plzeň-město, cena 500Kč, od Vendy na Sbazar. Popis: Prodám plynový sporák na propan butan s elektrickou troubou.


Prodam sporak s troubou na propan butan. PB lahev neni soucasti, ale je tam redukcni ventil. Pouze mírně odřený rožek na poklopu desky (nemá vůbec vliv na funkčnost). Plynový sporák MORA s elektrickou troubou , po původním majiteli bytu, plně funkční, v dobrém stavu. Trouba má zabudovaný ventilátor (viz. foto).


Po konzultaci s plynařem možno přepojit také na propan butan. Bomba na propan _ butan , turistická - Kg. Tato kombinace obvykle tvoří základ každé kuchyně.


Na trhu najdete obrovské množství kombinovaných sporáků, jak se mezi nimi vyznat a dle jakých kritérií vybírat? V naší nabídce naleznete plynové a kombinované volně stojící sporáky v provedení na propan butan. Všechny sporáky nabízíme v několika barevných provedeních a rovněž v různých šířkách. Horký vzduch Klasický kombinovaný sporák s multifunkční troubou se pyšní energeticky úspornou třídou „A“, časovým spínačem, možností odloženého startu a dalšími praktickými parametry.


Sporáky MORA na propan butan. Mám starý sporák s el troubou a plyn. Je normální ze propan butan mají nízko ? Dobry den,mam takovou otazku. Mam stary sporak a chtel bych ho predelat na pb ,vim ze staci vymenit trysky u plotynek,ale co s troubou ,jde. Můj záměr je dát sporák do obytné místnosti a provrtat venkovní.


Dva hořáky jsou s příkonem kW a dva jsou s příkonem 0. W Pravý zadní střední hořák 1. W Integrovaný zapalovač Třídílná masivní. Tento model je vhodný do menších kuchyní. Složení hořáků je 3× 3kW, 1× kW, 1× kW. Trysky na propan - butan ne ano 29. Krycí víko plech skleněné smaltované žádné 6. Barva bílá hnědá nerezová stříbrná 0. Kvalitné nerezové prevedenie spoľahlivo ochráni Váš riad kvalitná nerezová oceľMriežka na plynový sporák slúži k rozptýleniu plameňa.


Mriežka na sporák je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a nesmie chýbať v žiadnej domácnosti. Materiál: nerez oceľRozmery: š. Na plynové sporáky a trouby dodáváme náhradní díly jako jsou sady či jednotlivé trysky hořáků, elektrody zapalování nebo piezoelektrické zapalovače. Podívejte se na sporáky s dlouholetou tradicí.


Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky