středa 8. listopadu 2017

Jak vyrobit kostým anděla

Jak vyrobit kostým anděla – svatozář. Křídla už máme, teď ještě svatozář. A jak si vyrobit právě ona andělská křídla? Kostým anděla – křídla jsou nejdůležitější.


Takže ať už chcete mít doma malého anděla doma nebo si děláte zálusk spíše na kostým pro dospělého, pak náš návod jistě využijete.

Výhodný andělský komplet, který obsahuje jak bílé andělské šaty, tak andělská křídla, pásek (který jsme ve videu nepoužili) i svatozář na hlavu. U krku jsou našité dvě stříbrné hvězdičky. Sukně a rukávy jsou překryté dvěma vrstvami. Jak velmi jednoduché dělat šaty-tuniku? Zvláště tyto oděvy jsou vybrány pro batolata, kteří chodí do mladší skupiny mateřské školy.


Jak šité nohavičky na kostým anděl? Pokyny krok za krokem, jak šit pyžamské kalhotky pod kostým anděla pro chlapce: Vzor spodní části výstroje se skládá ze dvoustejné detaily - přední a zadní část kalhot (obrázek 1).

Jejich délka lze snadno rozpoznat. Stačí přiložit staré kalhotky svého dítěte, skládané v. Co by to bylo za čas adventu bez dekorací v podobě andělíčka strážníčka. Nemusí být z drahého porcelánu nebo skla. Máme pro vás nápady, j. Holčičce bych udělala jednoduché šaty z prostěradla (pokud nemá žádné bílé šaty, jinak bych použila ty) tak, že bych uprostřed vystřihla díru.


Chystáte se na halloweenskou party nebo karneval? Nevíte jakou masku připravit pro Vaše dítě? A kostým šnečka je hotový. Podrobný postup na šneka najdete ZDE. A pokud hledáte univerzální kostým pro kluka či holku, který raz dva vyrobíte bez speciálních potřeb doma a navíc se dá snadno sbalit s sebou třeba na lyžák nebo školu v přírodě, mrkněte na naši oblíbenou karnevalovou masku mumie.


Existuje několik možností, jak kostým anděla pro děti vyrobit. Z dlouhého velkého trička můžete vyrobit šaty, které dítěti přepásejte v pase bílou stuhou. Potřebovat budete bílé tričko, a to buď dlouhé nebo klasické.


Krátké tričko naopak doplňte o bílé punčošky a tutu sukni. Zbožňují vaše děti magické pohádkové postavy?

Dětské kostýmy s motivem jednorožce určitě budou mít úspěch. Vyrobte si tento roztomilý převlek jednorožce s pomocí prázdné krabice od kapesníčků Zewa Softis a roličky od toaletního papíru. Zbývající část křídla pokryjte pery marabu, která vytvoří hladký, hebký dojem podobný dolní straně ptačího křídla. Pokud však nestojíte o nevinného anděla a fantazie vám pracuje na plné obrátky, můžete klidně vyrobit padlého anděla , stačí temný makeup, černá paruka a černé doplňky. Nebo zombie anděla , kdy s pomocí tekutého latexu a umělé krve vytvoříte velice děsivého božího pomocníka!


Dětské andělské kostýmy rovněž skladem i na objednávku. K těmto kostýmkům dodáváme i andělská křídla, paruky anděl atd. Co všechno v této sekci ještě naleznete?


Někdy postačí zapůjčit kompletní kostým pro Mikuláše, ale pro čerta vybrat už jen paruku s rohy za zhruba Kč, pro anděla pak andělská křídla za 1až 2Kč půjčovného a zbytek kostýmu pro ty dva posbírat doma v šatníku. Vánoční svátky jsou za námi, stejně jako oslavy příchodu nového roku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky